Universal Music
10:10 - 14.02.2020 / musiikki / Findance
Billie Eilish julkaisi James Bond -tunnarinsa No Time To Die
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Billie Eilish on julkaissut James Bond -tunnuskappaleensa No Time To Die.

Artisti on historian nuorin Bond-kappaleen esittäjä ja kirjoittaja. Suomessa 3. huhtikuuta ensi-iltansa saavan 007 No Time to Die -elokuvan tunnuskappaleen tuotannosta vastaa tuttuun tapaan Eilishin veli FINNEAS sekä Stephen Lipson. Orkesterisovituksesta vastaavat Hans Zimmer ja Matt Dunkley ja kitarassa kuullaan legendaarista Johnny Marria.

Billie Eilish voitti aiemmin tänä vuonna viisi Grammy-palkintoa viime maaliskuussa julkaisemansa debyyttilevyn WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO? ansiosta. Pop-ilmiö voitti kaikki neljä halutuinta ja isointa kategoriaa, eli vuoden albumin, vuoden laulun, vuoden äänityksen ja parhaan uuden artistin palkinnot. Tämän myötä Eilish on historian toinen henkilö – sekä ensimmäinen nainen ja nuorin henkilö – joka on kahminut kaikki neljä isoa kategoriaa saman illan aikana.

Eilishin debyyttilevy oli vuoden 2019 myydyin albumi Suomessa ja vuosikymmenen myydyin debyyttialbumi Pohjois-Amerikassa. Suomessa levyä on kuunneltu triplaplatinaan oikeuttavat 70 miljoonaa kertaa ja bad guy -singlen striimit ovat ylittäneet viisinkertaisen platinarajan. Yhteensä artistin tuotantoa on kuunneltu Suomessa uskomattomat 120 miljoonaa kertaa.

Kuuntele No Time To Die Spotifyssa alla:

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!