Alamy / AOP
11:10 - 13.01.2020 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 3 / 2020 - kauhusarja Ares alkaa - The Sinner jatkuu

Netflix tarjoaa tällä viikolla mm. uuden kauhusarjan Ares - lue lisää ja katso traileri täällä. Lisäksi Grace and Frankie, The Sinner ja Sex Education -sarjat saavat jatkoa.

Alla Netflix-viikon uutuudet:

14.1.

Kipa ja ihmeolentojen aika (uusi animaatiosarja)

Matkallaan halki mutanttieläinten maailman suojattua elämää viettänyt mutta päättäväinen tyttö oppii pärjäämään ja löytää kotiin sekalaisen seurueensa avulla.

Leslie Jones: Time Machine (standup)

Leslie Jones tilittää spesiaalissaan hillittömän suorasukaisesti ja kaunistelematta elämänsä kehityskulkua aikuisena naisena aina Princen liehittelystä uniapneaan.

15.1.

Grace and Frankie (komediasarja - uusi tuotantokausi)

Asiallinen Grace ja omalaatuinen Frankie eivät ole ystäviä, mutta kun heidän miehensä jättävät heidät ollakseen yhdessä, naiset löytävät yhteisymmärryksen.

Joka miekkaan tarttuu (espanjalainen rikostrillerielokuva)

Kartellipomo vapautuu vankilasta ja hänen hoidostaan vastaa kostonhimoinen sairaanhoitaja, jonka elämään huumeparonin teoilla oli traaginen vaikutus.

Urheilutähdestä tappajaksi: Matka Aaron Hernandezin mieleen (dokumentti)

Dokumenttisarja kertoo ystävien, pelaajien ja sisäpiiriläisten haastatteluiden kautta, miten NFL-tähti Aaron Hernandez päätyi murhaajaksi ja sai tuomion.

16.1.

NiNoKuni (anime-elokuva)

Kaksi tavallista teiniä lähtee maagiselle matkalle pelastaakseen ystävänsä ja tämän toisessa maailmassa elävän kaksoisolennon, mutta rakkaus mutkistaa matkaa.

17.1.

Sex Education (draamakomediasarja - toinen tuotantokausi)

Otis on kokematon teini, mutta tietää seksuaaliterapeuttiäitinsä ansiosta kaiken seksistä. Hän ja kovistyttö Maeve perustavat kouluun salaisen seksiklinikan.

A Fall from Grace (rikostrillerielokuva)

Tyler Perryn elokuvassa lainkuuliainen ja kiltti Grace tunnustaa aviomiehensä murhan, mutta skeptinen nuori asianajaja päättää selvittää totuuden.

Ares (hollantilainen kauhusarja)

Amsterdamin eliitin suosioon pyrkivä kunnianhimoinen opiskelija liittyy opiskelijaseuraan, mutta ei aavistakaan, millainen kauhea salaisuus pinnan alle kätkeytyy.

Nailed It! Saksa (ruokaohjelma - uusi tuotantokausi)

Epäonnistumisilta ei vältytä, kun kotikokit yrittävät loihtia vaikuttavan näköisiä makeisia koomisessa kilpailuohjelmassa, jonka palkintona on 5 000 euroa.

19.1.

The Sinner (rikossarja - uusi tuotantokausi)

Hyytävä murha järkyttää pikkukaupungissa. Ahdistuneen rikostutkijan vastausten etsintä paljastaa synkän salaisuuksien verkon.

Netflix lisäsi juuri 39 elokuvaa, katso lista täällä.