Alamy / AOP
08:10 - 05.01.2020 / tv-sarjat / Findance
Viaplay Suomi - tulevat sarjat - tammikuu 2020

1.1. Fresh Off the Boat - 5. tuotantokausi

1.1. Bob's Burgers - 9. tuotantokausi

1.1. S.W.A.T - kaudet 1 ja 2

3.1. Niklas Ekstedt ja pitkän iän reseptit - 1. tuotantokausi

Mikä on pitkän iän salaisuus? Viaplayn uudessa alkuperäissarjassa ruotsalainen huippukokki Niklas Ekstedt pyrkii selvittämään tähän vastauksen. Sarjassa hän matkustelee maailmalla, paikoissa joissa elää paljon keskimääräiset elinajanodotteet ylittäneitä ihmisiä. Yhdessä paikallisten vanhusten kanssa hän pyrkii selvittämään reseptiä pitkään ja terveelliseen elämään. Kuusiosaisessa dokumenttisarjassa Niklas vierailee Yhdysvalloissa, Ruotsissa, Japanissa, Italiassa, Kreikassa ja Costa Ricassa.

10.1. Schooled - 2. tuotantokausi

17.1. Box 21 - 1. tuotantokausi

Ruotsalaisen kirjailijaparin Roslund & Hellströmin rikosromaaniin perustuva Box 21 käsittelee ihmiskauppaa. Tarinan keskiössä ovat kaksi nuorta itäeurooppalaista naista, Lydia ja Alena, jotka houkutellaan Ruotsiin lupauksilla paremmasta elämästä. Naiset päätyvät ihmiskaupan uhreiksi, ja heidän kohtalonsa kietoutuvat tapahtumiin, joita rikoskomissario Ewert Grens (Leonard Terfelt: Silta, Wallander) ryhtyy selvittämään.

Box 21 -sarjassa nähdään myös suomalainen, kun draamakomedia Auroran pääroolista ylistystä kerännyt Mimosa Willamo näyttelee sarjassa rikostarkastaja Mariana Hermanssonia. Kyseessä on kaksikielisen näyttelijän ensimmäinen kansainvälinen rooli.

Kuusiosaisen sarjan kaksi ensimmäistä jaksoa ovat katsottavissa 17. tammikuuta alkaen. Tämän jälkeen palveluun tulee yksi jakso viikossa.

21.1. The Passage - 1. tuotantokausi

24.1. Pandora - 1. tuotantokausi

31.1. Aika on meidän - 3. tuotantokausi

artikkelin avainsanat:
Mimosa Willamo Viaplay