Fazer
12:10 - 28.11.2019 / viihde / Findance
Fazer-uutuudet: Pihlaja, Kiss Kiss ja Islanti uudistuvat - Tyrkisk Peber, Suffeli ja Geisha saavat uudet maut

Fazerin klassikkokaramellit Pihlaja, Kiss Kiss ja Islanti tekevät tammikuussa 2020 muodonmuutoksen ja hyppäävät uusiin muotoihin hedelmämakeisina.

Perinteisestä klassikoista pitävien ei tarvitse huolestua – makeiset säilyvät valikoimassa myös alkuperäisessä muodossaan.

Lisäksi Fazer hemmottelee suklaan ystäviä uudella kokonaisia hasselpähkinöitä sisältävällä suklaalevyllä ja Fazer Geisha saa cappuccinolta maistuvan special edition -makuversion.

Fazer-uutuudet tammikuussa:

Pihlaja Kettu 180 g

Fazerin vanhin makeinen Pihlaja vuodelta 1895 on saanut uuden, hauskan muodon. Sokeroidut ketunpään muotoiset hedelmäiset karkit maistuvat aivan samalta kuin tuttu Pihlaja-marmeladi! Vegaaniset Kettukarkit ovat gelatiinittomia ja ne on valmistettu luontaisilla väreillä.

Fazer Kiss Kiss (irtomakeiset)

Leikkisät kissan muotoiset karkit sisältävät Kiss Kiss -karkin tuttua toffeen makua.

Fazer Islanti Jääkarhu (irtomakeiset)

Jääkarhun muotoiset karkit sisältävät aitoa, Fazerin Parhain-sekoituksesta tutun Islanti-karkin aromia.

Karl Fazer - Kokonainen hasselpähkinä, tumma suklaa 200 g

Karl Fazer levysarja laajenee uudella tyylikkäällä tummaa suklaata sisältävällä versiolla. Tässä herkuttelijoiden toivomassa suklaalevyssä yhdistyy Fazerin kahden myydyimmän makulevyn ainekset: tumma suklaa (47%) ja kokonaiset hasselpähkinät.

Fazer Geisha Touch of Cappuccino 121 g / 37 g

Tutussa hasselpähkinänougat-täytteessä maistuu hennon pehmeä cappuccino. Kahvilla maustettu suklaa on Fazerilta usein toivottu makuvariantti. Geisha Cappuccino on saatavilla sekä levynä että patukkana, niin jaettavaksi kuin omaan herkutteluhetkeen.

Makeasti suolainen Suffeli Salty Snacks 160 g

Rapean suolainen maissipuffi kohtaa Fazerin maitosuklaan uudessa Suffeli Salty Snacks-pussissa. Täydellinen makeasti suolainen yhdistelmä. Sopiva ei-niin-makea naposteltava itselle tai jaettavaksi.

Tyrkisk Peber Soft & Salty 120 g

Pehmeän mehevä vegaaninen salmiakkiuutuus! Suutuntumaltaan mutusteltava, sokeroitu täytelakupala suolaisen salmiakin nälkään. Maku on sopivan tulinen myös herkemmille makuhermoille.

artikkelin avainsanat:
Fazer herkut makeiset tuotteet