Pixabay
09:10 - 24.11.2019 / viihde / Markku Leppilampi
Interin valmentaja neuvoi pelaajia seksin harrastamisessa - maksimaalinen pelisuoritus mielessä

Daily Mail kertoo [lähde] jalkapallovalmentajan vinkeistä pelaajilleen.

Interin valmentaja Antonio Conte on huolissaan pelaajiensa makuuhuonepuuhista. Hän kertoikin heille neuvoja.

Contella on maine perfektionistina, joka ei jätä kiveäkään kääntämättä parasta suoritusta hakiessaan. Valmentaja valistikin, että kauden aikana seksi ei saa kestää pitkään ja pelaajan pitäisi pysyä kumppaninsa alla.

Asiantuntijoiden parissa seksin merkityksestä urheilussa on kiistelty pitkään. Yksi teoria on, että seksistä pidättäytyminen lisää turhautumista ja aggressiota, joka puolestaan parantaisi urheilusuoritusta. Esimerkiksi nyrkkeilijät saattavat pidättäytyä seksistä ennen otteluja.

Mike Tyson paljasti vuonna 2017, että hän oli viisi vuotta ilman seksiä saavuttaakseen huippukunnon. Hän tosin lisäsi olleensa idiootti tehdessään niin. Muhammed Ali puolestaan tiettävästi oli ilman seksiä kuuden viikon ajan ennen iso ottelua.

Vuoden 2010 jalkapallon MM-kisoissa Englannin valmentaja Fabio Capello sanoi joukkueelleen, että heidän täytyy välttää seksiä vaimojensa ja tyttöystäviensä kanssa säästääkseen energiaa kentälle.

Urheilukisoissa kuitenkin harrastetaan seksiä. Tämän todistaa jo 450 000 jaettua kondomia Rion olympiakisoissa vuonna 2016.

artikkelin avainsanat:
hullut jutut seksi urheilu