Samsung
15:10 - 18.10.2019 / viihde / Findance
Taittuva älypuhelin Samsung Galaxy Fold nyt Suomen kaupoissa - tätä 2100 eurolla saa

Markkinoiden ensimmäisen taittuvan älypuhelimen myynti alkaa tänään Suomessa.

Samsung Galaxy Fold yhdistää kannettavuuden, suuremman näytön ja monipuolisen kameran taskuun mahtuvassa mobiililaitteessa. Uutuus avaa täysin uusia mahdollisuuksia älypuhelimen käyttöön – se kulkee taitettuna näppärästi mukana povitaskussa, mutta avattuna sillä hoituvat raskaimmatkin, usein moniajotyöskentelyä vaativat työtehtävät.

On tilanteita, jotka vaativat konkreettista työskentelypinta-alaa ja tämän Fold tarjoaa. Galaxy Foldissa on 7,3 tuuman Infinity Flex -näyttö, jonka luvataan tarjoavan paremman katselukokemuksen kuin mikään aiempi Samsung-matkapuhelin. Multi-Active Window -toiminto avaa uusia mahdollisuuksia moniajotyöskentelyyn. Käyttäjä voi pitää auki peräti kolmea aktiivista sovellusta ruudulla samanaikaisesti.

App Continuity -toiminnolla kansinäytön ja päänäytön välinen siirtymä on intuitiivinen ja sujuva. Kun Galaxy Fold avataan ja suljetaan, ohjelmat siirtyvät automaattisesti aktiiviselle näytölle.

Galaxy Fold on suunniteltu vaativaan moniajotyöskentelyyn ja korkealaatuisiin visuaalisiin kokemuksiin. Laitteessa on kaikkea tätä varten tehokas seuraavan sukupolven suoritin ja jopa 12 Gt RAM-muistia. Kehittynyt kaksoisakkujärjestelmä pitää Galaxy Foldin toiminnassa läpi koko päivän ja langattoman latauksen avulla käyttäjät voivat ladata puhelimen kautta myös muita laitteitaan.

Galaxy Fold on tänään saatavana valikoiduista Telian, Elisan ja DNA:n myymälöistä sekä Samsung Shop-in-Shopista Tammiston Gigantissa. Värivaihtoehdot ovat Space Silver ja Cosmos Black, ja laitteen suositushinta on 2100 euroa. Hintaan sisältyvät langattomat Galaxy Buds -kuulokkeet (svh. 169 €), aramidisuojakuoret ja vuoden Samsung Care+ -takuu.