Pixabay
20:10 - 09.10.2019 / viihde / Johan Ekroth
Joko vihdoin selvisi täydellinen peniksen koko? - Naiset kommentoivat

Iänikuiseksi kysymykseksi voidaan luokitella, onko peniksen oltava iso, keskikokoinen vai pieni, kirjoittaa Metro [lähde].

Kun puhutaan peniksen ominaisuuksista harvat edes nostivat kyselyssä koon esille: 8 prosenttia vastaajista oli sitä mieltä, että keskikokoinen on kaikkein paras. 3 prosenttia oli ison kannalla ja 1 prosentti nautti pienestä peniksestä.

25-vuotias Gemma on sitä mieltä, että liian iso penis saattaa tehdä kipeää eri asennoissa, koska se menee liian syvälle. Hän myös lisää kokemuksestaan, että miehet, joilla on iso penis, luottaa siihen liikaa ja jättää tärkeitä asioita, kuten esileikit vähemmälle.

Yleisesti kommentoijat olivat sitä mieltä, että peniksen koko vaikutti myös petitaitoihin muutoinkin. Mikäli miehellä ei ole massiivista penistä, yrittää hän useimmiten käyttää sitä "paremmin", jotta saisi naisen tyytyväiseksi.

Myös pituuden lisäksi paksuus voi olla ongelma. 28-vuotias Amelia kertoo harrastaneensa seksiä miehen kanssa, jonka peniksen paksuus oli sama kuin virvoitusjuomatölkin ympärysmitta. Amelian mielestä kyseinen paksuus oli liikaa ja seksi tuntui kamalalta.

artikkelin avainsanat:
seksi