Taffel
21:10 - 21.09.2019 / viihde / Findance
Mikael Gabriel suunnitteli Taffel-sipsiuutuuden Rap Snack

Vuonna 2019 vietetään suomalaisen snackskulttuurin edelläkävijän, Taffelin, 50-vuotisjuhlavuotta. Mukana juhlavuodessa on räppäri Mikael Gabriel.

- Kuten Taffelin snacksit, myös musiikki yhdistää eri sukupolvia. Siksi juhlavuoden tekemiseen haluttiin mukaan artisti, jonka kanssa voitaisiin suunnitella monipuolista tekemistä. Vuoteen on mahtunut muun muassa 50 years of Taffel Time! -musavideo, MG:n suunnittelema Taffel-vaatemallisto ja Taffel-sähköskuutti. Juhlavuoden aikana lukuisat onnelliset snacksfanit ovat voittaneet mobiilipelistä näitä tuotteita itselleen, kertoo Taffelin markkinointipäällikkö Petra Väkelä.

Juhlavuoden yhteistyö huipentui MG:n matkaan Ahvenanmaalle ja Taffelin tehtaalle. Mukaan otettiin perunat MG:n omasta puutarhasta, ja Ahvenmaalla päästiin suunnittelemaan Mikael Gabrielin oma sipsi Rap Snack yhdessä Taffelin tuotekehittäjän kanssa.

- Oli tosi siistiä päästä tekemään reissu Ahvenanmaalle, vierailu Taffelin sipsitehtaalla on ollut mun haaveissa pitkään. Opin sipsimestareilta paljon uutta perunoista, niiden kasvatuksesta ja sipsien valmistuksesta, joka ei muuten ole ihan helppo juttu, Mikael Gabriel sanoo vierailustaan.

Katso video Mikael Gabrielin sipsireissusta alla:

artikkelin avainsanat:
herkut Mikael Gabriel ruoka sipsit Taffel