Uniklubi
16:10 - 11.09.2019 / musiikki / Findance
Uniklubi julkaisi uuden musiikkivideon Bailaten koko elämä

Uniklubi on julkaissut uuden singlen Bailaten koko elämä.

- Tinkimättömällä hälläväliä-asenteella rokkaava biisi kiteyttää hyvin orkesterin matkan tähän päivään kohti alati jatkuvaa juhlavuotta. Kappale saattaa sisältää ironiaa. Ehkä, kitaristi ja biisinkirjoittaja Janne Selo kommentoi.

Parhaillaan Uniklubilla on meneillään vauhdikas keikkavuosi, kun yhtye juhlistaa menestyksekästä 20-vuotista taivaltaan faniensa kanssa.

- Kuulostaa hurjalta ajatella, että siitä on jo 20 vuotta, kun Pasin kanssa äänitettiin c-kasetille meidän ensimmäisiä biisiräpellyksiä. Noihin vuosiin on mahtunut paljon kaikenlaista. Mutta se sama palo ja into bändihommiin, mikä silloin penskana oli, ei ole onneksi hävinnyt mihinkään. Päin vastoin, mitä enemmän kilsoja yhteiselle tielle on tullut, sitä tärkeämmäksi osaksi bändi on tullut omaa elämää. Syksyn keikoilla tullaan kuulemaan myös vanhempaa materiaalia ja fanit voivat myös vaikuttaa, mitä he tahtovat juhlarundin keikoilla kuulla, bändin keulakuva Jussi Selo kommentoi.

Rauli Eskolinin tuottamaan Bailaten koko elämä -biisiin kuvattiin myös musavideo.

- Videon on ohjannut Jarkko Tiitinen, jonka kanssa tehtiin myös valokuvakirja Rakkaudesta hulluuteen. Annoimme Jarkolle vapaat kädet ja lopputulos on yhtä hektinen kuin Bailaten koko elämä, Jussi Selo kommentoi.

Uniklubin odotettu seuraava albumi julkaistaan vuonna 2020.

Katso Bailaten koko elämä -video alla:

artikkelin avainsanat:
Uniklubi