Olaf Heine
10:10 - 31.05.2019 / musiikki / Findance
Yllätys! Rammstein järjestää Tampereella myös toisen stadionkonsertin

Maailman suosituimpiin yhtyeisiin lukeutuva Rammstein vastaa järisyttävän suureen kysyntään soittamalla toisen stadionkonsertin Tampereella Ratinan stadionilla perjantaina 9. elokuuta.

Provosoivista ja dramaattisista live-esiintymisistään tunnetun saksalaisjätin ensimmäisenä myyntiin tulleen stadionkeikan kaikki 32 000 lippua myytiin loppuun viime syksynä vain 10 minuutissa.

Kuukausien ajan salassa valmistellulla, juuri käynnistyneellä ensimmäisellä stadionkiertueellaan Rammstein ylittää aiemmat konserttispektaakkelinsa entistäkin näyttävämmällä ja massiivisemmalla show´llaan. Lisäkeikan saaminen Suomeen varmistui konsertin tuotantoyksityiskohtien ja niihin liittyvien logistiikka-aikataulujen vahvistuttua tällä viikolla soitetun ensimmäisen konsertin myötä.

- Kävin itse katsomassa lavaa paikan päällä Berliinissä bändin valmistautuessa kiertueen aloitukseen, ja luvassa on jotain täysin ennennäkemätöntä - mahdollisesti kaikkien aikojen kunnianhimoisin ja näyttävin stadionspektaakkeli. On suuri kunnia saada toimia sen järjestäjänä Suomessa ja nyt vielä kahden keikan verran, konsertin promoottori Rauha Kyyrö kertoo.

Rammsteinin toukokuussa julkaistu nimikkoalbumi "RAMMSTEIN" nousi odotetusti listojen kärkisijoille kautta maailman kohoten myös Suomessa listaykköseksi niin digitaalisten kuin fyysisten julkaisujen osalta.

RAMMSTEIN (DE)
”Europe Stadium Tour 2019”
Pe 9.8.2019 Tampere, Ratinan stadion
La 10.8.2019 Tampere, Ratinan stadion (LOPPUUNMYYTY)

LIPUT:
Myyntiin keskiviikkona 5.6.2019 klo 9.00
99€ / 110€ / 119,90€
Ostorajoitus 6 kpl /asiakas

Ratinan stadionin takakaarteen D-istumakatsomoon ei ole ikärajaa, permannon seisomakatsomon ja muiden istumakatsomoiden ikäraja on 18 vuotta.

artikkelin avainsanat:
Rammstein