Billebeino x Rockers
09:10 - 21.05.2019 / viihde / Findance
Billebeino ja Rockers yhteistyössä - Billebeino x Rockers -mallistossa huppari, lippis, koru ja sisustuselementti

Suomalaisesta luonnonkivestä tummanpuhuvia koruja ja asusteita valmistava Rockers sekä tunnettu vaatebrändi Billebeino julkaisevat tiistaina 21.5. yhteisen malliston.

Kotimaiset yritykset ovat yhteistyössä valmistaneet Billebeino x Rockers -malliston, jossa yhdistyvät kivestä tehty käsityö ja tyylikäs katumuoti. Billebeinon verkkokaupassa myytävä mallisto sisältää hupparin, lippiksen, korun ja suomalaisesta kivestä valmistetun sisustuselementin.

Kuutionmallisia mustasta kivestä valmistettuja sisustusesineitä tehdään 25 kappaletta ja niistä jokainen numeroidaan yksilöllisesti. Hupparissa, lippiksessä ja korussa on hyödynnetty niin ikään Rockersin tyylikästä Absolute Black -väriteemaa.

- Hienoa tehdä yhteistyötä toisen kotimaisen yrityksen kanssa. He todella osaavat hyödyntää työssään aitoa suomalaista kiveä ja tehdä siitä upeita asioita. Se tekee tästä mallistosta todella uniikin, Billebeinon toinen perustaja ja suunnittelusta vastaava Ville Leino hekumoi.

Rockers workshop valmistaa vain vettä käyttäen käsityönä kivestä perinteisin menetelmin koruja ja asusteita. Kahden hengen perheyritys valmistaa tuotteensa Kainuusta louhitusta mustasta luonnonkivestä.

Nyt Rockers pääsee toteuttamaan yhden unelmansa, kun he yhdistävät voimansa kasvavan kotimaisen vaatebrändin kanssa. Suomen pitkästä kaamosajasta inspiraationsa ammentava Rockersin yrittäjäpari on asiasta luonnollisesti innoissaan.

- Meidän unelmamme on ollut liittää suomalaista luonnonkiveä uudella tavalla vaatteisiin sekä asusteisiin. Se, että voimme toteuttaa sen näin kovan tason lifestyle-brändin kanssa on meille kunnia ja todella iso juttu, Rockersin toinen perustaja Sara Vaskivuo kommentoi.

Billebeino x Rockers julkaistaan tiistaina 21.5. Billebeinon verkkokaupassa. Tuotteita on saatavilla rajoitettu erä.