NB x BB
08:10 - 26.04.2019 / viihde / Findance
Billebeino ja New Balance yhteistyöhön! Yhteismallisto NB x BB myyntiin tänään - idea tuli saunassa

Amerikkalaisen New Balancen ja suomalaisen Billebeinon yhteismallisto saapuu tänään myyntiin.

Kyseessä on amerikkalaisomisteisen New Balancen ensimmäinen yhteistyömallisto suomalaisen yrityksen kanssa.

Kaksi kovassa nosteessa olevaa vaatealan yritystä yhdistävät voimansa, kun New Balance ja Billebeino julkaisevat yhteisen rajatun vaatemalliston, joka kantaa nimeä NB x BB. Yhteistyön tuloksena Billebeinon verkkokauppaan ilmestyy NB x BB -paitoja, -housuja, -lippiksiä, -takki sekä NB x BB 247 -kengät. New Balancen 90s-sarjaan pohjautuvaan mallistoon vaikutteita on haettu Hollywoodin rantabulevardeilta ja sinne kuuluvasta värimaailmasta.

Jo vuonna 1906 perustetun New Balancen myydyimpiin jalkinemalleihin kuuluvat 247-sarjan lenkkarit. Nyt julkaistavan mallistoon on tehty kyseiselle sarjalle historian ensimmäiset Billebeinon jalkineet.

- Hienoa olla yhdessä tekemässä toiselle nousevalle brändille jotain täysin uutta. Olemme tyytyväisiä lopputulokseen, sillä värimaailma sopii mielestämme erinomaisesti yhteen tekstiilimalliston kanssa, New Balance Scandinavian National Sales Manager Jari Kohtamäki iloitsee.

Kuten niin monet muutkin yhteistyöt, sai myös New Balance x Billebeino alkusysäyksensä saunasta. New Balance Scandinavian Strategic Account Manager Julius Juslin istui sulkapallopelien jälkeen lauteille Billebeinon toimitusjohtajan Juhani Putkosen kanssa. Jo aikaisemmin yhteistyötä New Balancen ja Juslinin kanssa tehnyt Putkonen heitti löylyjen lomassa ehdotuksen yhteisestä vaatemallistosta.

- Julle syttyi ideasta heti, ja siitä se oikeastaan lähti rullaamaan. Kaikki on sujunut tosi luontevasti. Tämä on meille totta kai hemmetin iso kunnia tehdä yhteistyötä globaalistikin ison tekijän kanssa. Hyvä, että tuli heitettyä se idea ilmoille silloin saunassa!, Putkonen naurahtaa.

Asiakkaat pääsevät nauttimaan yhteistyön tuloksista tänään perjantaina 26.4. Uuden malliston kaikkia tuotteita on saatavilla yksinoikeudella Billebeinon verkkokaupasta niin kauan kuin tavaraa riittää.