Isabel Andersson
13:10 - 28.03.2019 / viihde / Findance
Suomipoppari: "kaverit katosivat, kun lopetin juomisen"

Sana julkaisi helmikuussa uuden singlensä Tunne, johon on nyt ilmestynyt myös musiikkivideo.

Sana pohtii Findancen haastattelussa biisin teemaa, joka on yksinäisyys.

- Itse sain kokea sen todella, kun lopetin juomisen. Huomasin, ettei niitä tosiystäviä ollutkaan montaa, vaan mun jättimäinen kaveripiiri olikin vaan niitä kaljakavereita, joiden kanssa ei voinut tehdä mitään selvinpäin. Olin ihan yksin, Sana avaa kappaleen taustoja.

- Koen edelleen olevani yksinäinen, vaikka oonkin vuosien myötä löytänyt muutamia samanhenkisiä ihmisiä. Mieluummin silti oon yksinäinen kuin että olisin koukussa vieläkin alkoholiin. En kaipaa sitä, vaikka välillä kaipaankin sitä että aina oli kavereita.

Sana kokee tätä nykyä, ettei hän halua tai uskalla avata itseään ihmisille.

- Tuntuu, että pelästytän ihmisiä mun ympäriltä tai lasken mun taakkaa niiden harteille. En halua rasittaa tai rikkoa ketään. Oon myöskin huono luottamaan uusiin ihmisiin, koska mut on petetty niin monesti. Niitä fiiliksiä tässä biisissä on.

Tunne on kerännyt palautetta aiempia biisejä enemmän.

- Teema tuntuu koskettavan monia. Yksinäisyys on muutenkin nykyään enemmän esillä, varsinkin Facebookin ryhmistä saa jatkuvasti lukea kaverihakuja. Itekin olen sitä kautta etsinyt kavereita, mutta toistaiseksi tuloksetta - joko tapaamista ei saada ikinä sovittua tai sitten kemiat ei vaan kohtaa. Mistä nykyään voi löytää uusia kavereita, kun ei käytä alkoholia tai käy juurikaan baareissa? Kaljakavereita sai niin helposti, mutta lenkkiseuraa ei irtoa. Ei sitä salillakaan kehtaa mennä vaan jaarittelemaan toisille, Sana pohtii.

Katso Tunne-video alla:

artikkelin avainsanat:
Sana