HAVU Gaming x Billebeino
09:10 - 12.02.2019 / pelit / Findance
Lifestyle-vaatemerkki Billebeino ja e-urheilu-joukkue HAVU Gaming aloittavat yhteistyön

Lifestyle-vaatemerkki Billebeino ja esports-organisaatio HAVU Gaming lähtevät yhteistyöhön.

Yhteistyö lanseerataan uudella HAVUxBillebeino–vaatemallistolla, joka yhdistää Havun ja Billebeinon brändi-ilmeen ja värimaailman.

Havun kilpapelijoukkueet sekä HAVU Stream Teamin vaikuttajat edustivat paidoilla jo helmikuun alun Assembly-pelitapahtumassa, ja käyttävät jatkossa mallistoa pelitapahtumissa ja nettistriimeissä. HAVU x Billebeino –vaatteet ja lippikset ovat aluksi joukkueen käytössä, mutta suunnitteilla on malliston lanseeraus rajattuun myyntiin myöhemmin.

Yhteistyö pohjautuu "pelaa tyylillä" –konseptiin, joka ottaa kantaa muodikkuuden lisäksi myös reiluun peliin turnauksissa ja joukkueiden välillä. HAVUn arvoihin kuuluu läpinäkyvyys ja reilu peli, ja kannustamme pelaajiamme sekä koko peliyhteisöä käyttäytymään avoimesti ja reilusti vastustajia ja muita pelaajia kohtaan. Havu panostaa myös pelaajiensa brändinrakentamiseen sosiaalisessa mediassa ja turnaustapahtumissa, ja oma vaatemallisto vahvistaa pelaajien ja joukkueen erottuvaa brändiä.

Jatkossa HAVU ja Billebeino tulevat mm. tekemään yhteistyötä pelistriimeissä, joissa tullaan näkemään Billebeinon vaikuttajia. Tavoitteena on yhdistää muoti- ja pelialaa, ja järjestää myös yhteisiä lifestyle-tapahtumia pelaamisen ympärille. Havu ja Billebeino ovat molemmat vahvasti suomalaisia kansainvälistyviä brändejä, ja yhteistyön pitkän tähtäimen tavoitteena on lähteä yhdessä viemään suomalaista tyylikästä muotia ja peliosaamista maailmalle.

- Billebeino on yksi Suomen makeimmista brändeistä, ja todella upeaa päästä yhteistyöhön heidän kanssaan. Me haluamme HAVUlla tehdä asioita uudella tavalla ja ennakkoluulottomasti, ja tähän vaikuttajamarkkinoinnin pioneeri Billebeino on täydellinen kumppani, HAVU Gamingin toimitusjohtaja Lasse Salminen sanoo.

- Vahvasti kasvava esports-maailma on kiinnostanut meitä jo pidemmän aikaa, ja itsekin pelaan jonkin verran. Havu Gamingin kanssa visiot loksahtivat heti yhteen ja halutaan lähteä tekemään isosti aitoa ja vaikuttavaa yhteistyötä. Uskon, että pystytään myös tuomaan Havulle arvokasta näkyvyyttä meidän kanavien ja vaikuttajien kautta, ja ennen kaikkea tyyliä pelaamiseen!, Billebeinon toimitusjohtaja Juhani Putkonen kertoo.

Billebeino on NHL-jääkiekkoilija Ville Leinon ja Juhani Putkosen vuonna 2014 perustama kotimainen lifestyle-vaatebrändi. Billebeino ottaa vaikutteita urheilusta, musiikista, taiteesta sekä kaduilta. Billebeinon hupparit, swetarit ja t-paidat valmistetaan yhteistyössä Pure Waste Textilesin kanssa 100% kierrätetyistä materiaaleista, joihin ei tuhlata lainkaan vettä.

HAVU Gaming on suomalainen eSports-organisaatio, jolla on kilpapelijoukkueet Counter Strikessa ja Fortnitessa sekä pelaajia FIFAssa ja Hearthstonessa. HAVU on voittanut viime vuosina mm. Lantrekin, Assemblyn ja Grail Questin Counter Strike –mestaruuksia, ja FEL -liigan mestaruuden kolme kertaa putkeen.