Vallila
01:10 - 25.01.2019 / viihde / Findance
Vallila luo Qstock-festivaalille Oulu-kuosilla koristellun kassin

Oululainen musiikkifestivaali Qstock ja suomalainen design-yritys Vallila aloittavat yhteistyön, kun Vallilan rakastettu Oulu-kuosi koristaa ensi kesän aurinkoisinta festarikassia. Vallilan kuosit tulevat näkymään myös festivaalialueella.

Tekstiilitaiteilija Matleena Issakaisen suunnitteleman Oulu-kuosin nimenomaan Qstockia varten uusittu väritys hehkuu festivaalin kesäistä tunnelmaa ja valoisia iltoja, ja kassiin on kirjailtu Qstock-logo. Sataprosenttisesta puuvillasta valmistetussa tukevassa kassissa on reilusti tilaa festarivarusteille ja näppärä sisätasku pikkutavaroille.

- Oulu-kuosi on tuonut iloa asiakkaillemme ympäri Suomen ja kaikilla leveysasteilla. Uusia värityksiä toivotaan koko ajan lisää, ja vastaamme kysyntään jo keväällä. Halusimme kuitenkin tehdä jotain spesiaalia Qstockin kanssa ja omistaa erikoiserän festarikasseja kunnianosoituksena inspiroivalle kaupungille ja sen kulttuurielämälle. Festarikassi on aktiivisen kesäihmisen ykkösvaruste, festivaaliyhteistyöstä vastaava Henry Ahlavuo Vallilalta kertoo.

Vallila X Qstock -kassia valmistetaan rajallinen määrä, ja kassi on myynnissä vain Qstock-festivaalilla sekä Vallilan Oulun-myymälässä ja verkkokaupassa. Myynti alkaa toukokuussa 2019.

Vallila x Qstock
Vallila

Qstockin lipunmyynti puolestaan käynnistyy 31. tammikuuta, jolloin 300 ensimmäistä lipunostajaa saavat festarikassin kaupanpäällisiksi. Kassit toimitetaan kevään aikana.

Qstock järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 26.-27.7.2019. Qstock on ollut loppuunmyyty jo kuutena kesänä peräkkäin, ja se on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomen suurimmista festivaaleista. Viime vuonna tapahtuma keräsi 35 000 juhlijaa kahden päivän aikana.

artikkelin avainsanat:
festivaalit muoti Qstock Vallila