Alamy / AOP
07:10 - 07.12.2018 / tv-sarjat / Findance
Kaikki Liiga-ottelut tänään ja huomenna katsottavissa veloituksetta - Telia tempaisee

Telia avaa itsenäisyyspäivän viikonlopuksi kaikki Liiga-sisällöt vapaaseen katseluun. Tänään ja huomenna sekä pelejä että oheisohjelmia voi katsoa ilmaiseksi Telia TV:n Liiga-kanavilta.

- Liiga-kausi on käynnistynyt loistavissa ja ennen kaikkea tasaisissa meiningeissä. Tästä innostuneena päätimme tarjota kaikille suomalaisille mahdollisuuden kurkistaa Suomi-kiekon tämänhetkiseen menoon. Jännityksentäyteisestä lätkäviikonlopusta kaikilla mausteilla pääsee nyt nauttimaan ensi kertaa ilmaiseksi. Tärppinä voisi mainita Kärpät-HIFK-pelin, joka naulaa ainakin minut ruudun ääreen, vinkkaa Telia Finlandin Head of TV & Media Olli-Pekka Takanen.

Ilmaisviikonlopun aikana tulessa ovat kaikki 15 Liiga-joukkuetta. Yhdentoista huippuottelun lisäksi suomalaiset pääsevät nauttimaan myös Liigan oheisohjelmista, kuten huippusuosioon nousseesta nelituntisesta lauantain Liigalive 360° -studiosta. Liigalivessä poimitaan kiekkokierroksen mielenkiintoisimmat hetket paikkakunnittain. Lisäksi halukkaiden katsottavissa ovat myös Telia TV:n arkiston aarteet, josta voi hotkia tallenteena vaikka kaikki Liiga-matsit tai kiitellyt Ari Vallin Show’n jaksot.

Ilmaisviikonlopun lähetysten katsominen onnistuu luomalla Telia TV -tunnukset ja lataamalla Telia TV -sovellus joko puhelimeen, pädiin tai Apple TV -boksiin (4. sukupolven boksit). Tunnukset kannattaa luoda hyvissä ajoin ennen lähetysten alkua. Ohjelmat ovat katsottavissa myös Telia TV:n digiboksiasiakkailla sekä Telian kaapeliverkossa.

Muulloin kuin 7.–8.12. kaikkia Liigan otteluita ja oheisohjelmia voi seurata Telia TV:stä ostamalla pelejä joko yksittäin tai paketteina. Joukkuepassin hankkimalla asiakas näkee kaikki haluamansa joukkueen ottelut, Liiga-passilla kaikki Liiga-ottelut sekä All Stars -passilla Liigan lisäksi NHL:n ja KHL:n tärkeimmät ottelut. Pelipassilla voi katsoa yksittäisiä otteluita. Studiot ja oheisohjelmat sisältyvät passeihin.

Telian Liiga-lähetykset 7.–8.12.2018:

Pe 7.12.2018
18:15 HIFK - Sport
18:15 HPK - Kärpät
18:15 Jukurit - Ilves
18:15 JYP - Pelicans
18:15 TPS - KalPa

La 8.12.2018
16.30 Liigalive 360°
16:45 KooKoo - TPS
16:45 Kärpät - HIFK
16:45 Lukko - KalPa
16:45 SaiPa - Tappara
18:15 Pelicans - Ässät
18:15 Sport – HPK

artikkelin avainsanat:
jääkiekko Liiga Telia urheilu