Alamy / AOP
04:41 - 17.09.2018 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 38 - kaksi uutta huippusarjaa luvassa

Netflix aloittaa tällä viikolla kaksi odotettua sarjaa Maniac ja The Good Cop.

Katso Cary Fukunagan (True Detective) ohjaaman Maniac-sarjan traileri täällä.

Katso lista viikon alkuperäisuutuuksista alla:

18.9.

D.L. Hughley: Contrarian (standup)

D.L. Hughley vitsailee muun muassa politiikan kuumista puheenaiheista, julkkisten skandaaleista ja äitinsä kovasta kurista Philadelphiassa kuvatussa stand up -show'ssaan.

21.9.

Kovaa peliä Oregonin kalavesillä (reality - 1. tuotantokausi)

Oregonin rannikolla kalastuskausi on tiukkaa kilpailua, kun kovapintaiset miehet ja naiset jahtaavat tuottoisaa valkotonnikalasaalista.

DRAGON PILOT: Hisone & Masotan (animesarja - 1. tuotantokausi)

Juuri armeijaan värväytynyt Hisone Amakasu sijoitetaan Gifun lentotukikohtaan. Sinne on kätketty lohikäärme, joka valitseekin tytön pilotikseen.

Hilda (lasten animaatiosarja - 1. tuotantokausi)

Hilda on peloton oman tiensä kulkija, joka lähtee taikametsän kodistaan suurkaupunkiin. Matkallaan hän kohtaa uusia ystäviä, taikaolentoja ja seikkailuja.

Maniac (komediasarja)

Kaksi ongelmatapausta osallistuu tajunnanräjäyttävään lääkekokeiluun ja ystävystyy. Taustalla häärivät äitiongelmainen lääkäri ja tunteellinen tietokone. Pääosia esittävät Emma Stone ja Jonah Hill.

Takkuinen tie onneen (romanttinen komedia)

Perfektionistinen mainospäällikkö pettyy rakkaudessa, laittaa kaiken uusiksi aina kampaustaan myöten ja lähtee tutkimusmatkalle omaan itseensä.

Quincy (dokumentti)

Dokumentti kertoo musiikki- ja kulttuuri-ikoni Quincy Jonesista paljastaen aiemmin julkaisematonta materiaalia ja tarinoita hänen upeasta urastaan ja yksityiselämästään.

The Good Cop (rikossarja - 1. tuotantokausi)

Sääntöjä pilkulleen noudattava poliisi ratkoo murhia ja yrittää pitää silmällä kieroa mutta hyväsydämistä isäänsä. Uutuussarjaa tähdittävät Tony Danza ja Josh Groban.

Netflix lisäsi juuri 35 elokuvaa, katso lista täällä.