EA Sports
14:01 - 05.09.2018 / pelit / Findance
JVG-hitti Tarkenee on mukana NHL 19 -pelissä maailmanlaajuisesti - Pohjoismaissa soi myös päävalikossa

Kerroimme juuri NHL 19 -pelin parhaiksi arvioiduista pelaajista: Connor McDavid listaykkönen, Patrik Laine ei paras suomalainen.

JVG-hitti Tarkenee on ensimmäinen suomenkielinen kappale, joka sisältyy EA Sportsin suosittuun NHL-peliin maailmanlaajuisesti.

NHL 19 julkaistaan 14. syyskuuta ja julkaisupäivästä alkaen JVG:n Tarkenee soi pelin päävalikossa pohjoismaisissa PlayStation 4 ja Xbox One -pelikonsoleissa.

Lokakuun puolivälistä alkaen Tarkenee on esillä myös globaalisti NHL 19 -pelin uudessa NHL ONES -ulkojääpelimuodossa, minkä lisäksi pelaajat ympäri maailman voivat lisätä kappaleen omaksi maalilaulukseen EASHL-liigassa ja Creation Zone -joukkueenluontitilassa.

- Ollaan Jaren kanssa molemmat pelattu änäriä vuodesta ‘93 ja merkkaa todella paljon olla mukana soundtrackilla. Nykynuorison kielellä tää juttu on mulle ns. “Life Goals!”, sanoo Ville Galle, jonka Jarekin myöntää itseään paremmaksi änärinpelaajaksi.

- EA Sportsin soundtrackeilta on vuosien varrella jäänyt mieleen useita kovia biisejä. Meille on luonnollisesti suuri kunnia olla osa NHL 19 -peliä ja on hienoa, että Tarkenee jää tälläkin tavalla historiaan!, Jare Brand lisää.

Tosielämässä Tarkenee teki ensiesiintymisensä NHL-kaukaloissa osana Minnesota Wildin pelitapahtumia. Kappale on myös soinut Vancouver Canucksin kotihallissa maalilauluna Markus Granlundin sytyttäessä punalampun.

- Mikael ja Markus Granlund ovat jo vieneet JVG:n musiikin oikeisiin NHL-halleihin, ja on hienoa, että Tarkenee soi tänä syksynä myös virtuaalisissa kaukaloissa, sanoo EA Sports Regional Marketing Manager Jason Nikkinen.

NHL 19 -pelin virallinen soundtrack:

Arkells – “People’s Champ”
Bishop Briggs – “White Flag”
Don Diablo – “Head Up” feat. James Newman
Grandson – “Blood//Water”
Greta Van Fleet – “When The Curtain Falls”

Imagine Dragons – “Natural”
JVG – “Tarkenee”
King Tuff – “Psycho Star”
Moon Taxi – “Good As Gold”
Ohana Bam – “All Roads Lead Home”

Panic! At The Disco – “High Hopes”
Parade Of Lights – “I Want It All”
Parquet Courts – “Almost Had To Start A Fight/In And Out Of Patience”
Robert DeLong – “Favorite Color Is Blue” feat. K.Flay
SUR – “Make It To Morning”

The Blancos – “Know My Name”
The Cool Quest – “Goodlife”
The Struts – “Bulletproof Baby”
Tom Morello feat. Gary Clark Jr. and Nico Stadi – “Where It’s At Ain’t What It Is”
twenty one pilots – “Jumpsuit”
Wallows – “Pulling Leaves Off Trees”

artikkelin avainsanat:
EA Sports JVG jääkiekkko NHL NHL 19 urheilu