Tuomas Aho
07:45 - 14.08.2018 / musiikki / Findance
Kotimainen metalliyhtye My Reflection julkaisi uuden musiikkivideon Homeland

Sipoossa vuonna 2007 perustettu My Reflection päättää useamman vuoden mittaisen hiljaiselonsa julkaisemalla tyylitellyn musiikkivideon Homeland-kappaleesta sata vuotta täyttäneen Suomen kunniaksi.

Yhtye kuvasi ja käsitteli videota kotimaisemissaan Sipoossa yhteensä lähes vuoden ajan saadakseen eri vuodenajat talteen ja yhdistettyä ne tarinan tekstiin.

- Homeland on tarina Suomesta, meidän luonnosta ja historiasta. Vuosi sitten sävellystyötä tehdessä Suomi 100 -teema oli vahvasti esillä ja halusin jotenkin omastakin puolesta huomioida kotimaatani. Myöhästyimme hieman bileistä, mutta on hienoa tässä vaiheessa omistaa osaltaan jonkinlaiseksi teokseksi kasvanut biisi satavuotiaalle Suomelle, kitaristi-laulaja Petja Haapaniemi taustoittaa.

- Kappale tarjoaa myös eräänlaisen näyteikkunan suomalaiseen metallimusiikkiin yhdistäessään herkempiä ja rajumpia puoliaan. Mitään selkeää linjanvetoa ei ollut tarkoituskaan tehdä, vaan antaa ajatusten puhua. Tunnetilat ovat usein vuoristorataa ja tässä on lopputulos tällä kertaa.

My Reflectionin muodostavat:

Jenni Räikkönen – laulu
Petja Haapaniemi – kitara & laulu
Henri Vuorenmaa – kitara
Aki Tainio – basso
Petri Inkinen – rummut

Katso Homeland alla:

artikkelin avainsanat:
Jenni Räikkönen My Reflection