Lars Johnson / Nelonen
14:18 - 07.06.2018 / viihde / Findance
Bile-Dani Findancen haastattelussa: "Menen niin pitkälle kuin rahkeet riittää"

Temptation Island Suomi -ohjelman neljännellä tuotantokaudella suomalaisten sydämet valloittanut Daniel Lehtonen alias Bile-Dani julkaisi juuri oman kesähittiehdokkaansa Vamos a La Baila.

Kyseessä on cover ranskalaisen Mirandan vuonna 1999 julkaisemasta megahitistä Vamos a la playa. Kuuntele biisi edellisen artikkelin yhteydessä täällä tai tämän artikkelin alta.

Findancen tavoittama 27-vuotias viihdepersoona kertoo, että biisi jäi vahvasti mieleen jo pikkulapsena automatkoilla. Ysärihitit tulivat tutuksi myös puolalaiselta Viva Polska -tv-kanavalta.

- Se on todellinen kestohitti! Olen tosi ylpeä lopputuloksesta, saatiin siihen nykyaikainen soundi.

Danin kanssa kappaleen ovat tehneet Tuomas ja Matias Lehtinen.

Miehen mielessä ei siinnä konkreettista päämäärää musiikkialalla, mutta hän haluaa olla ennen kaikkea monipuolinen viihdyttäjä.

- Teen tätä niin pitkälle kuin rahkeet riittää. Haluan elättää itseni viihdyttämällä muita - ja rakkaudesta esiintymiseen, Dani tuumaa Findancelle.

Kesällä Bile-Danin voi bongata mm. Simerockissa ja KRS Summer Festissä.

Kohut, roolihahmot ja törkypuheet ovat hänelle nyt taakse jäänyttä elämää ja hän pyrkii olemaan monipuolisesti esillä julkisuudessa positiivisissa merkeissä.

- Jatkossa olen ihan oma itseni, Dani painottaa.

Dani mainitsee, että työn alla on viisi uutta biisiä ja suunnitteilla on myös oma tv-show. Lisäksi Hottikset-tv-sarjassa esitelty Daniel van Martin -projektikin on edelleen hengissä - se toimii miehen henkireikänä.

- Mielessä pyöriviä asioita pystyy parhaiten purkamaan musiikkia tekemällä.

Kuuntele Vamos a La Baila alta:

artikkelin avainsanat:
Bile-Dani Temptation Island Suomi