Nelonen
08:44 - 24.05.2018 / viihde / Findance
Temptation Island Suomi - Eve ja Dani yhä yhdessä: "Mua on kalvanut sisältä ihan älyttömästi..."

Temptation Island Suomi -ohjelmassa nähtiin eilen Danin ja Even iltanuotio.

Kuten moni on voinut arvata Danin ja Even Instagram-päivitysten lomatunnelmista, he ovat yhä yhdessä.

Eve on julkaissut tuoreeltaan jakson päättymisen jälkeen herkän Instagram-päivityksen:

- Vihdoin se on ohi. Ikuisuuden kestävä odotus siis. Tätä odottamisen tuskaa ei voi kuvailla edes lapsena odottamassa joulua ja pakettien avausta - niin paljon ja ikuisuudelta tää aika on tuntunut. Mua on kalvanut sisältä ihan älyttömästi se, että on joutunut puoli vuotta olemaan hissun kissun siitä toisesta ihmisestä, kuka on kuitenkin puolet susta ja puolet sun elämästä. Mua on kalvanut se, että en oo voinut kadulla huutaa, kuinka paljon mä rakastan tota ihmistä. Tai en oo voinut päivittää someen yhteiskuvia meidän yhteisestä elämästä tai niitä ällösöpöjä pusukuvia matkoilta ja ylipäätään jakaa niitä hienoimpia hetkiä itselle tärkeimmän ihmisen kanssa muiden nähtäväks.

- Mitkään sanat ei riitä kuvaamaan, kuinka paljon mä Dania rakastan. Ei oo yhtään tunnetta, mitä en ois Danin kanssa ollessa tuntenut. Ei oo yhen yhtään salaisuutta, mitä en ois Danille jakanut. Ei oo ainuttakaan päivää, milloin oisin edes harkinnut tai tulisin harkitsemaan meidän eroa - edes niissä vastoinkäymisissä. Mulle rakkaus on päätös ja mä olen tehnyt sen päätöksen jakaa mun koko elämäni jokaikistä osaa myöten Danin kanssa - mun sielunkumppanin.

Vihdoin se on ohi Ikuisuuden kestävä odotus siis. Tätä odottamisen tuskaa ei voi kuvailla edes lapsena odottamassa joulua ja pakettien avausta - niin paljon ja ikuisuudelta tää aika on tuntunut. Mua on kalvanut sisältä ihan älyttömästi se, että on joutunut puoli vuotta olemaan hissun kissun siitä toisesta ihmisestä, kuka on kuitenkin puolet susta ja puolet sun elämästä. Mua on kalvanut se, että en oo voinut kadulla huutaa, kuinka paljon mä rakastan tota ihmistä. Tai en oo voinut päivittää someen yhteiskuvia meidän yhteisestä elämästä tai niitä ällösöpöjä pusukuvia matkoilta ja ylipäätään jakaa niitä hienoimpia hetkiä itselle tärkeimmän ihmisen kanssa muiden nähtäväks. . Mitkään sanat ei riitä kuvaamaan, kuinka paljon mä Dania rakastan. Ei oo yhtään tunnetta, mitä en ois Danin kanssa ollessa tuntenut. Ei oo yhen yhtään salaisuutta, mitä en ois Danille jakanut. Ei oo ainuttakaan päivää, milloin oisin edes harkinnut tai tulisin harkitsemaan meidän eroa - edes niissä vastoinkäymisissä. Mulle rakkaus on päätös ja mä olen tehnyt sen päätöksen jakaa mun koko elämäni jokaikistä osaa myöten Danin kanssa - mun sielunkumppanin. . Blogissa lisää Temppareitten loppukuulumisista ja myös mun ja Danin video, jossa myös Kallen terveiset! #tisuomi #tis4 #temptationislandsuomi

Henkilön Eveliina Uosukainen (@roosaeveliinaa) jakama julkaisu