Alamy / AOP
01:10 - 16.02.2018 / elokuvat / Findance
Viaplay lisäsi 14 elokuvaa - lista

Viaplay on lisännyt valikoimaansa 14 elokuvaa, joiden joukossa on monipuolisesti niin tuoreempaa kuin vanhempaa materiaalia.

Alla koko lista:

We Don't Belong Here (USA 2017, draama)

Matriarkka Nancy Greenin poika Max katoaa, ja Nancyn mielenterveys uhkaa järkkyä. Hän ja hänen kolme itsekin ongelmaista tytärtään Lily, Elisa ja Madeline huomaavat, että perheen historiassa muhii synkkä salaisuus. Näyttelijät: Catherine Keener, Anton Yelchin, Kaitlyn Dever, Riley Keough, Annie Starke. Ohjaaja: Peer Pedersen

3 Ehtoa (Tanska 2017, draama / jännitys)

Mikael, huippuälykäs räjähdysekspertti, on varastanut 60 miljoonaa dollaria serbialaiselta rikollisjengiltä. Pelastaakseen henkensä, hän ilmoittautuu vapaaehtoisesti poliisille todistajansuojeluohjelmaan pääsyä vastaan. Mikaelin on pysyttävä hotellihuoneessaan oikeudenkäyntiin asti ja vaihtokaupaksi todistuksestaan hän vaatii poliisilta kolme toivetta. Näyttelijät: Nikolaj Coster-Waldau, Birgitte Hjort Sørensen, Lærke Winther Andersen, Jakob Lohmann. Ohjaaja: Jens Dahl

Elle (Ranska / Saksa / Belgia 2016, draama)

Michèle vaikuttaa voittamattomalta, mutta kun tunkeilija hyökkää hänen kimppuunsa hänen omassa kodissaan, kaikki muuttuu. Hän etsii miehen käsiinsä, ja alkaa vaarallinen peli. Näyttelijät: Isabelle Huppert, Laurent Lafitte, Anne Consigny, Charles Berling, Virginie Efira. Ohjaaja: Paul Verhoeven

The Salesman (Ranska 2016, draama / jännitys)

Iranilais-ranskalaisessa draamaelokuvassa pahaa-aavistamattoman nuorenparin elämä suistuu raiteiltaan heidän muutettuaan asuntoon, jonka entisen asukkaan epäillään harjoittaneen siinä prostituutiota. Näyttelijät: Shahab Hosseini, Taraneh Alidoosti, Babak Karimi, Mina Sadati, Farid Sajadhosseini. Ohjaaja: Asghar Farhadi

Maa aikojen alussa: Rohkeiden matka (USA 2016, animaatio)

Liity suosikkidinosaurustesi Pikku Tassun, Seran, Duckyn, Petrin ja Piikkin mukaan jännittävään seikkailuun, kun he pyrkivät pelastamaan Pikku Tassun isän. Pikku Tassu ystävineen matkustaa outojen maisemien halki ja saa uusia ystäviä, Ettan ja Wild Armsin. Ohjaaja: Davis Doi.

Brooklyn (USA / Kanada / UK 2015, draama / romantiikka)

Irlantilainen Eilis Lacey on vastikään saapunut Brooklyniin. Hän kaipaa takaisin kotiin ja katuu muuttoa, mutta sitten hän tutustuu kiinnostavaan amerikanitalialaiseen Tony Fiorelloon. Rakkaustarina uhkaa loppua alkuunsa, kun Eilisin menneisyys ei jätäkään häntä rauhaan. Näyttelijät: Saoirse Ronan, Emory Cohen, Domhnall Gleeson, Hugh Gormley, Maeve McGrath. Ohjaaja: John Crowley.

Knight Rusty (Saksa 2013, animaatio)

Kun Knight Rustya syytetään väärin perustein varkaudesta ja hän menettää ritarinarvonsa, hän lähtee puolustamaan kunniaansa ja voittamaan takaisin neidon sydämen. Ohjaaja: Thomas Bodenstein.

Pirates! (USA 2012, animaatio)

Pääosassa on muhkeapartainen Piraattikapteeni merten - ei ehkä niin menestyksekkäänä, mutta sitäkin innokkaampana - kauhuna. Sekalaisesta sakista koostuvan miehistönsä kanssa kapteeni tuntuu ummistaneen silmänsä täysin sille, miten vaikean tehtävän edessä hän on jahdatessaan ainutta unelmaansa. Ohjaajat: Peter Lord, Jeff Newitt.

Chronicle (USA 2012, scifi)

Kolme high school -opiskelijaa tekee uskomattoman löydön, jonka seuraksena heille kehittyy yliluonnollisia voimia. Kun he oppivat hallitsemaan voimiaan, he alkavat käyttää niitä häikäilemättä hyväkseen. Ensin kolmikko tyytyy hyväntahtoisiin piloihin, mutta pikku hiljaa he menevät yhä pidemmälle, kunnes heidän voimansa syöksevät heidän elämänsä täyskaaokseen. Näyttelijät: Dane DeHaan, Alex Russell, Michael B. Jordan, Michael Kelly, Ashley Hinshaw. Ohjaaja: Josh Trank.

Narnian tarinat: Prinssi Kaspian (USA 2008, fantasia)

Pevensien sisarukset palaavat Narniaan, jossa he yrittävät syöstä ilkeän kuningas Mirazin vallasta ja palauttaa valtaistuimen maan todelliselle kruununperijälle prinssi Kaspianille. Näyttelijät: Ben Barnes, Skandar Keynes, Georgie Henley, William Moseley, Anna Popplewell. Ohjaaja: Andrew Adamson.

Päivä jona maailma pysähtyi (USA 2008, scifi)

Klaatu on muukalainen, jonka saapuminen Maahan käynnistää pysäyttämättömän tapahtumaketjun uhaten koko ihmiskuntaa. Epätoivoisessa yrityksessään pelastaa ihmisyys, hallitukset ja tiedemiehet taistelevat aikaa vastaan selvittääkseen vierailijaan liittyvän salaisuuden. Näyttelijät: Keanu Reeves, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Kathy Bates, Jaden Smith, John Cleese, James Hong, Roger R.Cross, Brandon T.Jackson. Ohjaaja: Scott Derrickson.

Rockyn ja Bullwinklen seikkailut (USA 2000, perhe-elokuva)

Roistot Boris ja Natasha onnistuvat siirtymään tosimaailmaan ja alkavat tehdä yhteistyötä vielä pahemman roiston kanssa. Rockyn ja Bullwinklen on estettävä heidän suunnitelmansa. Näyttelijät: Piper Perabo, Jason Alexander, Rene Russo, John Goodman, Robert De Niro. Ohjaaja: Des McAnuff.

Karvainen kamu (Australia 1997, perhe-elokuva)

Zac on tietokonenero, joka rakastaa Internetissä surffailua ja kommunikoi uuden kaverinsa terrieri PC:n kanssa tietokoneen avulla. Yhdessä kaverukset ratkaisevat PC:n isännän murhan. Näyttelijät: Nathan Cavaleri, Billy Connolly, Emile François, Sandy Gore, Emilie François, Caroline Gillmer, Rachael Blake, Joe Petruzzi. Ohjaaja: Karl Zwicky.

Dinot New Yorkissa (USA 1993, animaatio)

Kapteeni Kirkassilmä matkustaa ajassa taaksepäin ja tekee dinosauruksista älykkäitä ja vaarattomia. Dinot siirtyvät tulevaisuuteen toteuttaakseen newyorkilaisten lasten toiveita. Luonnontieteellisessä museossa he tapaavat tohtori Lemmetyisen. Ohjaajat: Phil Nibbelink, Simon Wells.

Katso Viaplayn merkittävimmät uutuusleffat helmikuussa täällä.

artikkelin avainsanat:
Viaplay