HBO
15:10 - 12.02.2018 / tv-sarjat / Findance
Odotettu HBO-sarja starttaa tänään Suomessa

HBO Nordic aloittaa tänään uuden HBO-sarjan Here and Now.

Alan Ballin luoma draamasarja starttasi Yhdysvalloissa eilen. Ensimmäinen tuotantokausi sisältää kymmenen jaksoa ja HBO Nordic tarjoaa uuden jakson aina maanantaisin.

Here and Now on provosoivaa ja synkän koomista pohdintaa erilaisista voimista, jotka jakavat nykypäivän amerikkalaista kulttuuria vastakkain ja miten monikulttuurinen edistyksellinen perhe sen kokee.

Pääosissa nähdään Oscar- ja Golden Globe -palkitut Tim Robbins (Menneisyyden ote) ja Holly Hunter (Piano), joka on myös voittanut Emmy-palkinnon.

Sarjassa seurataan filosofian professori Greg Bishopin (Robbins), hänen lakimiesvaimonsa Audrey’n (Hunter) ja heidän neljän lapsensa elämää. Lapsikatras muodostuu biologisesta tyttärestä (Sosie Bacon) ja Somaliasta (Jerrika Hinton), Vietnamista (Raymond Lee) ja Kolumbiasta (Daniel Zovatto) adoptoiduista lapsista.

Näennäisesti täydellinen ja edistyksellinen perhe kätkee kuitenkin sisäänsä syviä ristiriitoja. Tilanne pahenee entisestään, kun yksi heidän lapsistaan alkaa nähdä asioita, joita muut eivät näe. Onko kyseessä mielisairaus, vai jotain muuta? Greg kyseenalaistaa elämänsä, tarkoituksensa ja maailman, jonka hänen mielestään pahat ihmiset ovat voittaneet. Myös kireät välit vaimonsa Audreyn kanssa lisäävät hänen ahdistuneisuuttaan.

Katso traileri alta - HBO Nordicin kaikki helmikuun uutuudet listalla täällä.