action / crime comedy edm horror naiskauneutta scifi / fantasy superhero tech for MEN oudoimmat suosituimmat

Huippusarja tuodaan Suomeen tuoreeltaan 19. tammikuuta

07.12.2017 / klo 12:10 / FD / tv

Jättiproduktio Britannia tuodaan Suomeen heti tuoreeltaan.

Sky:n ja Amazonin tuottaman historiallisen draamasarjan ensimmäinen tuotantokausi ilmestyy kokonaisuudessaan 19. tammikuuta HBO Nordic -suoratoistopalvelussa. Ensimmäinen tuotantokausi käsittää yhdeksän jaksoa.

Sarjan on käsikirjoittanut Jez Butterworth (007 Spectre) ja sitä tähdittävät mm. pelotonta kelttiläisprinsessa Kerraa näyttelevä Kelly Reilly (True Detective), roomalaislegioonan päällikkönä Auluksena nähtävä David Morrissey (The Walking Dead), omia teitään kulkevaa Divis-druidia esittävä Nikolaj Lie Kaas (Jälkiä jättämättä) ja kelttien kuningatarta Antediaa näyttelevä Zoë Wanamaker (Harry Potter ja viisasten kivi).

Kentin kuninkaan tyttären, prinsessa Kerran on haudattava erimielisyydet arkkivihollisensa kelttien kuningattaren Antedian kanssa, kun roomalaiset tunkeutuvat Britanniaan vuonna 43. Kenraali Aulus Plautiuksen johtamat roomalaisjoukot ovat päättäneet onnistua siinä missä Caesar epäonnistui ja valloittaa Rooman valtakunnan kaukaisella laidalla sijaitseva kelttien hallitsema mystinen maa. Aulus on vahva ja lannistumaton johtaja, mutta hänen sisälleen hautaama salaisuus uhkaa tehtävää. Kerralle lankeaa elämänsä tärkein tehtävä, kun hän saa johtaakseen heimot ja druidit taistelemaan yhteisessä rintamassa mahtavaa roomalaisarmeijaa vastaan.

Katso traileri alta:

Nyt Netflixissä: huipputekijöiden kauhuleffa keväältä 2017, katso täällä