09:50 - 02.02.2015 / musiikki / Findance
Avicii, David Guetta ja Showtek kesällä Suomeen

Maailman tämän hetken suosituimpiin artisteihin ja DJ-tähtiin lukeutuvat David Guetta ja Avicii saapuvat esiintymään Weekend Festivaalille elokuussa.

Muita uusia artistikiinnityksiä ovat mm. viime vuonna Weekend Festivalin päälavalla esiintynyt Showtek, hardstyle-genren edustajat Wasted Penquinz ja Brennan Heart sekä kotimaiset huippunimet Lenno, Super 8 & Tab, Orion, Proteus, Tom Dostinov ja Orkidea, joka esiintyy tapahtumassa ensimmäistä kertaa uudella live-kokoonpanollaan.

Nyt jo neljännen kerran järjestettävä Weekend Festival jatkaa Helsingin Kyläsaaressa 7.-8. elokuuta tutulla musiikillisella linjallaan tuoden uutta väriä Suomen festivaalitarjontaan. Tapahtuman artistikattaus koostuu nykyhetken kansainvälisistä ja suomalaisista huippunimistä genrerajoista riippumatta.

Jo aiemmin on julkaistu Hardwellin ja Armin van Buurenin esiintymiset sekä ensimmäistä kertaa Suomeen saapuva Robin Schulz, Wicked Wonderland -radiohitin viime syksynä julkaissut ja Suomen Spotify-listan kärkisijaa hallussaan pitävä Tungevaag & Raaban, Cheerleader-hitillä radiolistoilla hyvin menestynyt Felix Jaehn, brittiläinen laulaja Example sekä psykedeelisen tanssimusiikin legenda Infected Mushroom.

Kotimaisista nimistä on aiemmin julkaistu HeavyWeight sekä The Second Level, The Ninth Floor ja Suomen kansainvälisesti tunnetuin tanssimusiikkinimi Darude.

Weekend Festivalin festivaalipasseja on mahdollista ostaa ennakkoon kymmenen euron alennuksella rekisteröitymällä 9. helmikuuta alkavaan ennakkomyyntiin osoitteessa www.wknd.fi. Julkinen lipunmyynti alkaa 16. helmikuuta Tiketissä, Lippupisteessä sekä osoitteessa www.wknd.fi. Yhden päivän liput maksavat alkaen 69 euroa ja kahden päivän festivaalipassit alkaen 109 euroa. Myyntiin tulee myös priority-lippuja sekä VIP-paketteja.

Festivaali on ikärajaton, mutta alueelta löytyy myös anniskelualueita. Festivaalialue on hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustasta ja alueelle pääsee helposti joko metrolla tai bussilla.