Alamy / AOP
15:05 - 01.10.2010 / elokuvat / Findance
Tämän tytön eteen joutuu taistelemaan
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!


Tästä päivästä lähtien Suomen elokuvateattereissa taistellaan Ramonasta. Scott Pilgrim vastaa maailma kertoo nimittäin Michael Ceran esittämän Scottin taistelusta Ramonan (Mary Elizabeth Winstead) rakkaudesta.

Findance.comin Olli Riihimäki katsasti elokuvan, muttei innostunut elokuvan videopelimäisestä menosta.

- Scott Pilgrim vastaan maailma on tiukasti ajassaan kiinni oleva elokuva, sillä se on tehty mitä ilmiselvimmin nostalgiannälkäisille videopeli-, sarjakuva- ja animefaneille, siis nykyään kidulteiksi kutsutuille, ei-enää-niin-nuorille mutta silti aikuistumista karttaville katsojille.

- Mukana on myös juuri nyt kovassa nosteessa olevaa retroilevaa nörttimeininkiä, mikä välittyy Scottin mielenkiinnon kohteista, kuten aasialaisista koulutytöistä, animepaidoista, pelihallien tanssipeleistä sekä tietysti katana-miekasta, joka kaivetaan esiin lopputaistelussa.

- Jos edellä mainitut jutut ja coolit nörtit eivät ylipäätään nappaa, sisäänpäin lämpiävästä elokuvasta saa siis tuskin mitään irti. Katselukokemuksen kertakäyttöisyyttä korostaa myös se, että ajan henkeä heijastelevan sisältönsä takia tätä tuskin muistetaan enää 5-10 vuoden päästä.

Lue koko arvostelu täällä.

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!