09:05 - 03.12.2009 / elokuvat / Findance
Jeff Bridgesin kohupaljastus Iron Manin kulisseista - yhtä sekasortoa

In Contention on haastatellut Jeff Bridgesiä mm. Iron Man -elokuvasta, jossa hän näyttäytyi Obadiah Stanen roolissa viime vuonna.

Vaikka leffan käsikirjoittajiksi on merkitty neljäkin eri nimeä, niin Bridges paljastaa, että käsikirjoitusta ei ollut käytännössä lainkaan. Heillä oli vain tiivistelmä siitä, mitä tulee tapahtumaan.

- Ilmestyimme joka päivä kuvauspaikoille, emmekä tienneet, mitä sanoa. Oli mentävä traileriin, mietittävä asiaa itse ja soitettava käsikirjoittajille ideavinkkejä. Samaan aikaan kuvausryhmä odottelee näyttelijöitä paikalle.

Päätähti Robert Downey Jr. ja Bridges auttoivat toisiaan mukautumalla toistensa rooleihin. Bridgesin mielestä koko tuotanto pelastui, kun Downey Jr. ja ohjaaja Jon Favreau osasivat hoitaa kaiken improvisaatiolla.

- Voisi luulla, että 200 miljoonalla dollarilla olisi kaikki kunnossa, mutta se oli päinvastoin. Heillähän oli julkaisupäivämäärä jo ennen käsikirjoitusta.

- Olin hädässä, koska haluan olla hyvin valmistautunut. Haluan tietää vuorosanani.

Junttiräp ansaitsee oman Spotify-soittolistansa! - Spekti-uutuus Tirehtööri, vanha Portion Boys, Petri Nygård, Pasi ja Anssi, Teflon Brothers... Klikkaa soittolistaan ja tallenna!Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!