Vengaboys
10:10 - 04.07.2024 / musiikki / Findance
Jysäri 2024 starttaa tänään - nämä kaikki ysäritähdet Himoksella

Loppuviikoksi Himos Park muuttuu todelliseksi dance-musiikin kehdoksi, kun Jysäri-festivaali tuo yhteen tuhansia musiikin ystäviä. Torstaista lauantaihin 4.-6. heinäkuuta 2024 juhlittava festivaali odottaa ennätysyleisöä ja tarjoaa unohtumattomia elämyksiä niin uusille kuin vanhoillekin kävijöille.

Festivaalin lavoilla nähdään tänä vuonna eurodancen huippunimiä kuten Vengaboys, Masterboy, Pandora, E-Rotic, Günther, Cascada ja ItaloBrothers.

Jysärin tuottaja Anu Korhonen iloitsee lipunmyynnin ennätysvauhdista: "Odotamme tämän vuoden tapahtumasta kaikkien aikojen Jysäriä. Kannattaa kurkata myös tapahtuman alueohjelma, sillä tiimimme on keksinyt valtavan kattauksen hauskaa festaritekemistä livekeikkojen lisäksi. Hauskanpidolta ei Jysärissä voi välttyä".

Teimme Jysäri 2024 -esiintyjistä oman soittolistan (+ muutama muu) - käy tallentamassa soittolista itsellesi ja nauti joko festarialueella tai kotona! - Linkki Spotify-soittolistaan.

Päiväkohtaiset esiintyjät

Torstai 4.7.

Vengaboys
Oku Luukkainen feat Hesaäijä ja Annika Eklund
Günther
E-Rotic
Caater
Partamatti Airaksinen
Himos Areena: DJ Ice K Poppikone feat DJ Tony

Perjantai 5.7.

E-Type
Cascada
Oku Luukkainen feat Pasi ja Anssi
Waldo’s People
Italobrothers
Movetron
Groove Coverage
Basic Element
Himos Areena: DJ Ice K Poppikone feat Tuottaja Jääskeläinen

Lauantai 6.7.

Masterboy & Beatrix Delgado
Pandora
Oku Luukkainen feat Bubu Man
Solid Base
Cappella
Reset
Ice MC
Chorale
Himos Areena: DJ Ice K Poppikone feat Aleksanteri K

Teimme Jysäri 2024 -esiintyjistä oman soittolistan (+ muutama muu) - käy tallentamassa soittolista itsellesi ja nauti joko festarialueella tai kotona! - Linkki Spotify-soittolistaan.

Katsopa vielä Suomen paras bilelista Spotifyssa - lupaamme parhaat bileet! Klikkaa soittolistaan ja tallenna!Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!