Findance.com
20:10 - 09.07.2024 / maailmalta / Findance
Siskolle maksettu loma muuttui painajaiseksi - "Valitti koko ajan"
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Kun nainen päätti yllättää sisarensa maksamalla tälle loman ulkomailla, hän ei osannut arvata, että hyvää tarkoittava ele kääntyisi lopulta painajaiseksi.

Sisko ei nimittäin ollut lainkaan tyytyväinen, vaan valitti jokaisesta pienestä asiasta matkan aikana, kertoo Mirror.

Nainen jakoi kokemuksensa somessa, jossa hän kertoi, miten hän päätti yllättää sisarensa viikonloppulomalla ulkomaille. Hän maksoi lennot ja majoituksen, koska tiesi, että sisarella ei olisi ollut varaa lomaan. Yllätys ei kuitenkaan saanut toivottua vastaanottoa.

"Kaikki mitä hän teki, oli valittaa hotellista, sanoen henkilökunnan olevan epäkohtelias (mielestäni he eivät olleet), huoneen olevan liian pieni, liian kuuma, ja että jouduimme jakamaan parisängyn erillisten sänkyjen sijasta", nainen kirjoitti.

Valitukset eivät loppuneet tähän. "Hän ei pitänyt alueesta, vaikka valitsin sen sen keskeisen sijainnin vuoksi", nainen jatkoi.

Tilanne oli naiselle erityisen turhauttava, koska hän oli nähnyt paljon vaivaa yllättääkseen sisarensa, mutta vastassa oli vain tyytymättömyyttä.

"Tämä tilanne ärsyttää minua, koska se tuntuu kiittämättömältä", nainen kertoi ja kysyi, oliko hän kohtuuton tunteessaan näin.

Kommentoijat eivät säästelleet kritiikkiä

Somettajat eivät säästelleet kritiikkiä siskon käytöstä kohtaan.

"Oliko hän halunnut mennä tälle lomalle, vai yllätitkö hänet? Ainoa syy, miksi hän voisi valittaa näin, on se, ettei hän oikeasti halunnut olla siellä", yksi käyttäjä kirjoitti.

Toinen kommentoija totesi: "Se on äärimmäisen epäkohteliasta ja kiittämätöntä. Hotellin pitäisi olla todella likainen, jotta valittaisin siitä."

Jotkut kuitenkin yrittivät ymmärtää siskoa. "Se ärsytti sinua, koska veikkaan, että et vain maksanut siitä, vaan myös valitsit hotellin! Vain koska sinä ajattelit sen olevan hieno paikka, ei tarkoita, että hänen täytyisi siitä pitää...", eräs käyttäjä kirjoitti.

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

artikkelin avainsanat:
perhe
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!