Findance.com
04:10 - 19.06.2024 / maailmalta / Findance
Anoppi haluaa mukaan häämatkalle - "En halua jäädä paitsi mistään"
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Eräs nainen kertoi Mirrorin mukaan hämmentyneensä, kun hänen tuleva anoppinsa vaati saada liittyä mukaan häämatkalle.

Anoppi perusteli toivettaan sillä, että hän halusi viettää aikaa poikansa kanssa, kun tämä olisi lomalla ja hyvällä tuulella.

Tilanne on herättänyt laajaa keskustelua ja hämmennystä sosiaalisessa mediassa.

Ahdistava suhde

Nainen, joka jakoi kokemuksensa somessa, kuvaili anopin suhdetta poikaansa "epäterveeksi".

He ovat olleet yhteydessä anoppiin vain harvakseltaan, koska tämä saa poikansa tuntemaan olonsa epämukavaksi jatkuvalla halailullaan ja suukottelullaan sekä käyttämällä häntä omien ongelmiensa terapeuttina.

Poika on jopa hakeutunut terapiaan oppiakseen asettamaan rajoja anopin kanssa.

Tuleva morsian kertoi, että anoppi oli ajanut hänet nurkkaan veljensä tupaantuliaisissa ja valittanut, että hänen ja poikansa suhde ei ollut enää entisellään. Anoppi halusi tulla mukaan häämatkalle, jotta he voisivat ”puhua asiat läpi ja viettää aikaa yhdessä”.

Kielto hämmentää ja saa anopin vaatimaan selityksiä

Nainen kertoi kieltäytyneensä kohteliaasti, mutta anoppi ei suostunut hyväksymään vastausta. Hän halusi tietää, mitä sellaista häämatkalla tapahtuisi, mitä hän ja tuleva appiukko eivät voisi olla todistamassa. Anoppi oli saanut idean Facebookista, jossa hänen mukaansa ihmiset nykyään viettävät häämatkojaan ystäviensä kanssa.

Morsian kertoi anopille, että he eivät olleet viettäneet kahdenkeskistä lomaa yli vuoteen, ja että he odottivat innolla aikaa yhdessä. Anoppi jatkoi kuitenkin vaatimustaan ja esitti jopa kompromissia, jossa hän tulisi mukaan vain kahdeksi viikoksi.

Morsian kertoi yrittäneensä tehdä tilanteen anopille epämiellyttäväksi sanomalla, että he viettäisivät koko häämatkan ajan harrastaen seksiä, mutta anoppi vain vähätteli asiaa. Anoppi ehdotti, että he voisivat olla kuinka äänekkäitä tahansa, eikä häntä ja appiukkoa haittaisi.

Lopulta tuleva isäpuoli soitti morsiamelle ja pyysi, että he saisivat tulla edes viideksi päiväksi, jotta he voisivat viettää aikaa yhdessä. Morsian kieltäytyi jälleen ja ehdotti, että he voisivat suunnitella yhteisen loman seuraavalle vuodelle.

Yksi somettaja vastasi: "Niin kauan kuin sulhanen on tässä pehmeä, sinulla ei ole toivoa rauhallisesta elämästä."

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!