Findance.com
10:10 - 15.06.2024 / viihde / Findance
TikTok-vaikuttaja painottaa: "Älä käytä meikkiä lentokoneessa"
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Monille matkustajille lentokentällä ja lentokoneessa näyttäytyminen huolitellussa asussa ja meikissä on osa matkan viehätystä.

Ihonhoidon asiantuntija @dthekorean kuitenkin varoittaa, että lentäminen voi olla iholle erittäin haitallista, ja meikin käyttö lentokoneessa voi pahentaa tilannetta.

Lentäminen kuivattaa ihoa

TikTok-videossaan @dthekorean selittää, miksi lennon aikana kannattaa käyttää kosteuttavia tuotteita meikin sijaan.

"Lentokoneessa oleminen on yksi pahimmista asioista, mitä voit ihollesi tehdä", hän kertoo.

"Älä koskaan käytä meikkiä lentokoneessa, koska se kuivattaa ihoasi ja ihosi alkaa tuottaa lisää öljyä kompensoidakseen kuivuutta, jolloin meikkisi näyttää lopulta paakkuiselta."

Hän korostaa myös, että korkeus heikentää verenkiertoa kasvoissa, mikä tekee ihosta väsyneen ja kalpean näköisen. Tämän ehkäisemiseksi hän suosittelee tekemään muutaman kyykyn lennon jälkeen verenkierron parantamiseksi.

Lisäksi lentokoneessa ollessa ollaan lähempänä aurinkoa, joten SPF-suoja ja ikkunoiden sulkeminen ovat tärkeitä toimenpiteitä ihon suojelemiseksi.

TikTok-video

@dthekorean flying is terrible for your skin #ClearGenius #korean #airplanehacks #skincaretips #skincareadvice #skinhacks #skincareroutine #clearskin #dewyskin original sound - Dthekorean

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!