Findance.com
16:10 - 17.06.2024 / viihde / Tuija Mehtätalo
Tässä on helppo tapa suojautua luteilta, kun yövyt hotellihuoneessa
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Kuvittele, kuinka kamalaa olisi huomata hotellihuoneessa yöpyessä, että iholle olisi ilmestynyt näppyjä, jotka viittaisivat luteiden puremaan.

Nuo jäljet kutisevat ja voivat tulehtua, ja luteet voivat lähteä matkaasi myös kotiisi. Ne vain odottivat hotellihuoneessa, että tulet niiden syötäväksi ja että ne pääsisivät vieläkin paremmille apajille eli lähtemään mukaasi esimerkiksi piiloutumalla matkalaukkuusi.

Moni purkaa vaatteensa hotellihuoneessa paikkaan, jossa voi olla luteita

Kukaan ei halua luteiden kohteeksi, joten tämä erään lääkärin neuvo, kuinka suojautua niiltä hotellihuoneessa, on tervetullutta.

Jokainen tietää, että niitä löytyy todennäköisimmin sängyn patjasta, koska ne haluavat piiloutua mahdollisimman lähelle ihmisiä. Mutta on toinenkin paikka, josta ne pitävät.

Eihän sinulla vain ole tapana purkaa laukkujasi ja laittaa vaatteitasi hotellihuoneessa sijaitsevaan lipastoon? Jos se on puinen lipasto, on se luteille mieluinen paikka, varsinkin jos siinä on pieniä rakoja, joista luteiden on helppo päästä sinne sisälle.

Hotellien lipastot toki pyyhitään puhtaaksi, mutta niissä olevia saranoita ja laatikon sisäosia on vaikea puhdistaa jokaisella siivouskerralla, jolloin mahdollinen ludeongelma ei poistu. Kun laitat tuollaiseen luteiden saastuttamaan lipastoon vaatteesi, saat vaatteidesi mukana luteita myös kotiisi.

Luteet eivät kykene kiipeämään sileillä pinnoilla, joten paras paikka tavaroillesi ja laukullesi on kylpyamme tai suihkutila. Jos haluaa suojautua luteilta, laukkua ei kannata purkaa hotellissa lainkaan.

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

artikkelin avainsanat:
hotelli luteet matkailu turismi
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!