Findance.com
16:10 - 30.05.2024 / maailmalta / Findance
Äiti lähettää lapset nukkumaan jo klo 18.30 - haluaa viettää laatuaikaa miehensä kanssa
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Vanhemmuus voi tarkoittaa sitä, että omaa aikaa jää hyvin vähän. Yksi äiti on jakanut mielipiteet kahtia tunnustamalla, että hän lähettää lapsensa sänkyihinsä jo klo 18.30 nauttiakseen rauhallisesta ajasta miehensä kanssa.

TikTok-vaikuttaja Claire Ghana sanoo, että on tärkeää viettää aikaa kahdestaan ja uskoo, että heidän avioliittonsa kukoistaa tämän iltarutiinin ansiosta.

Kaikki eivät kuitenkaan olleet innoissaan tästä iltarutiinista ja jotkut väittivät, että klo 18.30 on liian aikaista lasten nukkumaanmenolle.

Claire Ghana latasi TikTok-videon, joka keräsi yli 53 000 katselukertaa ja satoja kommentteja, joissa käyttäjät joko tukevat tai kritisoivat hänen päätöstään. Sittemmin hän poisti kritiikkiä kohdanneen videonsa.

Videolla Claire vastasi seuraajan kommenttiin, jossa kysyttiin, viettääkö hän ollenkaan aikaa lastensa kanssa.

Claire selitti: "Ihmiset eivät ymmärrä, että vuorokaudessa on 24 tuntia."

Hän lisäsi: "Tämä sääntö on syy siihen, miksi avioliittomme kukoistaa – se, että sinulla on lapsia, ei tarkoita, että sinun pitäisi unohtaa avioliittosi. Joskus rikomme sääntöjä ja he menevät sänkyyn vasta klo 19, mutta vanhempina ja avioparina meidän on saatava aikaa yhdessä."

Muut vanhemmat jakautuvat mielipiteissään

Claire korosti, että jokainen perhe on erilainen ja tämä järjestely toimii heidän perheessään. Kommentit videon alla olivat ristiriitaisia.

Jotkut vanhemmat ylistivät hänen talon sääntöjään ja jakoivat samankaltaisia rutiinejaan, kun taas toiset varoittivat, että hän katuisi myöhemmin, ettei viettänyt enemmän aikaa lastensa kanssa.

Eräs käyttäjä kommentoi: "Minun lapseni menevät nukkumaan klo 19, aivoni tarvitsevat aikaa palautua päivästä," kun taas toinen kehui: "Ihailen sinua Claire, tarvitset säännöt ja aikaa itsellesi, olet loistava äiti, älä välitä negatiivisista kommenteista."

Toisaalta, toinen käyttäjä kysyi: "Klo 18.30 on liian aikaista lapsille mennä nukkumaan! Miksi et halua viettää enemmän aikaa heidän kanssaan? Tulet katumaan sitä, kun he kasvavat ja lähtevät. Tuleeko avioliittosi ennen lapsiasi?"