Findance.com
02:10 - 24.05.2024 / maailmalta / Findance
Opettaja paheksuu isän flirttailevaa käytöstä ja saa kehotuksia toimia
Tykkäätkö ysärimusasta? Meillä olis aivan huikea Spotify-soittolista sulle - tallenna täältä

Eräs päiväkodin opettaja paheksuu Mirrorin mukaan isän flirttailua, kun tämä hakee tytärtään päiväkodista.

Tämä isä on saanut hänet tuntemaan olonsa yhä epämukavammaksi joka kerta, kun hän hakee tytärtään päiväkodista, vaikka opettaja on yrittänyt asettaa rajoja.

Somessa kokemuksistaan kertonut opettaja selitti, että hän aluksi tuli hyvin toimeen tämän nelivuotiaan tyttären isän kanssa. Kuitenkin isän käytös muuttui pian epämiellyttäväksi. Hän kehui usein opettajaa, kutsuen häntä "nuoreksi ja älykkääksi", mikä sai opettajan tuntemaan olonsa epämukavaksi, mutta isä ei ollut millänsäkään.

Opettaja kertoi yrittäneensä asettaa rajoja vitsailemalla: "No, jos olisin sinun ikäisesi, en usko, että seurustelisin näin nuoren kanssa."

Isä vastasi tähän: "No, hyvä että minä seurustelisin," ja nauroi, mikä sai opettajan tuntemaan olonsa entistä vaivaantuneemmaksi.

Painostava käytös pahenee

Tilanne paheni, kun isä pyysi opettajan puhelinnumeroa sillä verukkeella, että voisi ottaa yhteyttä, jos jotain tapahtuisi hänen tyttärelleen.

Opettaja antoi numeronsa vastentahtoisesti, kun tunsi olonsa painostetuksi. Isä alkoi lähettää hänelle viestejä usein, kysellen hänen tekemisistään ja jopa soittaen FaceTime-puheluita lastensa kanssa.

Opettaja keskusteli asiasta kollegoidensa kanssa, jotka vähättelivät isän käytöstä harmittomaksi flirttailuksi. Tästä huolimatta opettaja ei päässyt eroon epämukavuudesta.

Hän kertoi asiasta myös ystävälleen, joka ehdotti, että hän kertoisi isän vaimolle. Vaikka opettaja ei tuntenut olevansa tarpeeksi rohkea kohdatakseen vaimon, hän alkoi tuoda tätä esiin keskusteluissa, mutta isä vaihtoi aina aihetta.

Neuvoja verkossa

Somepostaus sai runsaasti vastauksia ihmisiltä, jotka neuvoivat opettajaa olemaan määrätietoisempi rajojen asettamisessa.

Kommentoijat ehdottivat, että hän rajoittaisi viestittelyn vain lasten asioihin ja välttäisi kaikkia muita kontakteja isän kanssa.

Eräs kommentoija jakoi oman kokemuksensa ja neuvoi: "Jos näet hänet julkisesti, älä ole mukava hänelle. Minulla oli oppilaan isä, joka sai minut tuntemaan oloni epämukavaksi. Joskus ei vain voi olla mukava ihmisille ilman, että he saavat väärän käsityksen."

Toinen kannusti: "Sinun täytyy olla paljon tylympi. Ole todella kylmäkiskoinen. Hän on erittäin manipuloiva ja sopimaton."

artikkelin avainsanat:
Isyys opettaja opettajat