Findance.com
10:10 - 23.05.2024 / maailmalta / Findance
Äiti suunnitteli juhlia tyttärensä talossa ilman lupaa
Tykkäätkö ysärimusasta? Meillä olis aivan huikea Spotify-soittolista sulle - tallenna täältä

Eräs nainen joutui järkytykseen, kun hänen äitinsä oli järjestämässä juhlat hänen kotiinsa ilman lupaa, mikä johti perheriitaan.

Somessa nainen jakoi Mirrorin mukaan tarinansa siitä, kuinka hänen äitinsä oli suunnitellut juhlat itselleen ja noin 50 ystävälleen tyttärensä kotiin ilman lupaa.

Äidin yllättävä suunnitelma

Nainen kertoi, että hänen äitinsä ajatteli, että juhlan järjestäminen hänen talossaan olisi hyväksyttävää, koska hän oli aiemmin saanut järjestää isoäidin syntymäpäivät samassa paikassa.

Tilanne kärjistyi, kun äiti soitti tyttärelleen kolme päivää ennen juhlia kertoakseen, että tuntemattomat miehet olivat tulossa toimittamaan tavaroita juhlaa varten.

"Kysyin äidiltäni, keneltä hän oli pyytänyt lupaa käyttää taloamme, ja hän sanoi, ettei keneltäkään", nainen kertoi.

Äidin mukaan juhlan alkuperäinen paikka oli peruuntunut, joten hän päätti järjestää sen tyttärensä talossa.

Nainen ja hänen miehensä ilmoittivat äidilleen, että juhlia ei saa järjestää heidän talossaan.

"En halua tuntemattomia ihmisiä kotiini tai puutarhaani tai uima-altaalleni", nainen sanoi.

He yrittivät tavoittaa äitiään useilla viesteillä ja jopa pyysivät sisartaan kertomaan äidille, että juhla on peruttu. Tilanne kuitenkin paheni, kun toimitusauto saapui jättämään juhlatavaroita.

"He alkoivat purkaa tavaroita ilman, että he edes puhuivat minulle ensin, joten selitin heille tilanteen. Lopuksi uhkasin soittaa poliisille. Tämä toimi, ja he lähtivät", nainen kertoi.

Seuraavana päivänä juhlasuunnittelija saapui katsomaan taloa, ja nainen ilmoitti hänelle, että juhlaa ei saa järjestää siellä. Hän uhkasi oikeustoimilla, jos juhlasuunnittelija palaisi.

Äiti soitti tyttärelleen itkien, koska hän tajusi, että juhla ei toteutuisi tyttären talossa.

"Äiti sanoi, että tämä juhla on tärkeä, koska se on hänen tilaisuutensa päästä taas seurapiireihin ja löytää mahdollisia seurustelukumppaneita. Hänen röyhkeytensä jätti minut sanattomaksi", nainen kertoi.

Somettajat olivat tyrmistyneitä äidin käytöksestä. "Enää mikään ei yllätä minua, mutta tämä on uskomatonta! Kiitos, että pidit pintasi!" yksi kommentoija kirjoitti.

Toinen lisäsi: "Äitisi röyhkeys on vertaansa vailla! Onneksi kielsit häneltä juhlien pitämisen. Tämä on varmasti hänelle noloa, mutta hän ansaitsee sen."

Monet olivat samaa mieltä siitä, että äiti ylitti rajansa ja että hänen käytöksensä oli täysin epäasiallista.

artikkelin avainsanat:
perhe