Findance.com
04:10 - 21.05.2024 / maailmalta / Findance
Perhe kokee 11-vuotiaiden jengin kiusaavan heitä - "Tämä pilaa elämämme"
Tykkäätkö ysärimusasta? Meillä olis aivan huikea Spotify-soittolista sulle - tallenna täältä

Eräs vanhempi on hakenut apua, koska hänen perheensä elämää ovat alkaneet hallita 11-vuotiaiden lasten jengi, joka kiusaa heitä ja estää heitä käyttämästä läheistä puistoa. Mirrorin artikkelin mukaan tilanne on käynyt kestämättömäksi.

Vanhempi kertoi sosiaalisessa mediassa, että pieni joukko 11-12-vuotiaita lapsia terrorisoi heitä ja muita aikuisia heidän talonsa takana olevassa puistossa.

"Nämä lapset pilkkaavat meitä avoimesti ja kovaan ääneen, kiroilevat, haukkuvat, yllyttävät ja heittävät esineitä meitä kohti tai sylkevät päällemme. He ovat myös lyöneet muita lapsia ja teini-ikäisiä. He tietävät, ettemme voi kostaa", hän kirjoitti.

"Hekin ovat tehneet selväksi, että he ovat koskemattomia. Kolme pientä lastamme rakastavat tuota puistoa, olemme olleet siellä joka kauniina päivänä viimeisen puolentoista vuoden ajan. Mutta nyt mieheni ei halua enää mennä sinne näiden huligaanien takia. Mitä meidän pitäisi tehdä?" hän jatkoi.

Somessa ihmiset eivät olleet myötätuntoisia kiusaavien lasten käytöstä kohtaan. Eräs kommentoija kirjoitti: "Soittakaa poliisille. Alaikäisiä tai ei, se on silti häirintää. Heidät viedään kotiin vanhempiensa luo ja heidät voidaan kieltää menemästä puistoon."

Toinen kommentoija lisäsi: "Jos joku sylkisi minua päin, soittaisin heti poliisille. Se on ällöttävää. Lisäksi se voi auttaa näitä lapsia, koska he kohtaavat lopulta väärän henkilön, joka ei välitä siitä, että he ovat alaikäisiä."

Eräs toinen vanhempi jakoi samankaltaisen kokemuksen: "Olen pahoillani, että tämä tapahtuu teille. Me kävimme saman läpi ja lopulta muutimme. Soitimme poliisille, hankimme turvakamerat, pidimme puhelinta esillä ja kuvasimme jokaista kohtaamista heidän kanssaan. Teimme paljon soittoja poliisille, ja he tulivat puhumaan lapsille, mutta mitään ei tapahtunut. Lapset todella tuntuivat olevan koskemattomia", vanhempi kertoi.

artikkelin avainsanat:
perhe vanhemmuus