Findance.com
04:10 - 20.05.2024 / maailmalta / Findance
Poikaystävä pyytää naista peittämään aknen julkisilla paikoilla - kutsuu sitä "söpöksi" kahden kesken
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Nuori nainen on ilmaissut epävarmuutensa sen jälkeen, kun hänen poikaystävänsä pyysi häntä peittämään aknensa meikillä julkisilla paikoilla, vaikka vakuuttaa pitävänsä sitä "söpönä" heidän ollessaan kahdestaan.

Nainen kertoi somessa Mirrorin mukaan olevansa hämmentynyt poikaystävänsä ristiriitaisesta asenteesta. He ovat seurustelleet kymmenen kuukautta, ja nyt hän kyseenalaistaa suhteen tulevaisuuden.

"Menimme ulos yhdessä muutama päivä sitten, ja hän katsoi kasvojani ja sanoi, että minun pitäisi laittaa meikkiä. Kysyin miksi, ja hän sanoi, että minun pitäisi peittää akneni, koska se näyttää vastenmieliseltä."

Loukkaava selitys

Poikaystävän perustelu loukkasi naista syvästi. "Hän sanoi, että se on huonoa edustusta myös hänelle ja saa minut näyttämään siltä, etten huolehdi ihostani. Minähän huolehdin, mutta geenini eivät vain ole suosiollisia. Tämä satutti tunteitani todella paljon."

Hän lisäsi, että meikin käyttäminen pahentaa aknea, mutta poikaystävä vaati sitä silti, koska "ei halua muiden näkevän sitä."

Nainen kertoi, että hänellä on ollut aknea myöhäisen murrosiän vuoksi ja että ihotautilääkäri on diagnosoinut sen geneettiseksi.

"Se ei ole enää niin paha kuin ennen, ja se on melko normaalia. Et oikeastaan näe sitä paljon, ellei katso tarkkaan."

Ristiriita yksityisyyden ja julkisuuden välillä


Nainen on hämmentynyt siitä, että poikaystävä kutsuu hänen akneaan söpöksi, kun he ovat kahdestaan, mutta julkisilla paikoilla vaatii peittämään sen.

"Kun palasimme kotiin, sanoin hänelle, että tämä satuttaa tunteitani todella paljon ja että haluaisin hänen jättävän ihoni rauhaan, koska tiedän, mikä on parasta sille. Hän sanoi, että hänen mielestään minun pitäisi peittää se julkisilla paikoilla hänen kanssaan, koska se näyttää paremmalta."

Sosiaalisessa mediassa saadut reaktiot

Somettajat olivat vahvasti naisen puolella ja paheksuivat poikaystävän käytöstä.

Yksi henkilö kommentoi: "Jos joku todella välittää sinusta, hän ei korosta fyysistä epävarmuutta, etenkään näin epäystävällisellä tavalla."

Toinen käyttäjä lisäsi: "Sanomalla, että se on söpö yksityisesti, hän vain manipuloi sinua pysymään koukussa. "

Kolmas jakoi oman kokemuksensa: "Poikaystäväsi on idiootti. Minulla on ollut samanlaisia ongelmia. Kun ihoni oli pahimmillaan, täysin peitettynä punaisilla näpyillä, kumppanini kutsui minua kauniiksi julkisesti, otti kuvia minusta ja julkaisi niitä sosiaalisessa mediassa."

Jotkut päättivät neuvomalla: "Hyvä kumppani ei koskaan häpeä sinua. Jätä hänet omaksi parhaaksesi."

artikkelin avainsanat:
akne finnit parisuhde rakkaus