Findance.com
18:10 - 07.05.2024 / viihde / Tuija Mehtätalo
Miehesi ei välttämättä pidä laihduttamisestasi näiden 8 syyn takia
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Ei ole varmasti montaa hyvää syytä olla laihduttamatta, jos sille on selkeästi tarvetta.

Se tekee terveydelle hyvää, jos kiloja on kertynyt liikaa.

Laihduttaminen tuo elämään monenlaisia muutoksia, joista miehesi ei välttämättä pidä, kirjoittaa AllWomensTalk.

Lue tästä alta, miksi kaikki miehet eivät pidä siitä, jos puoliso laihduttaa.

8 syytä, joiden takia mies ei pidä puolisonsa laihdutusurakasta:

1. Jos mies pitää kurvikkaista naisista, laihduttaminen ei ole silloin välttämättä hänen mieleensä, koska se vähentää kurveja.

2. Laihduttamisen aikana voi syödä eri aikaan kuin puoliso. Jos ruokailu on yhteistä laatuaikaa, se tietysti ei ole miehen mieleen, että sitä ei enää tehdä laihduttamisen takia yhdessä niin usein kuin ennen.

3. Monet miehet pitävät siitä, että puoliso syö heidän kanssaan ravintolassa esimerkiksi kolmen ruokalajin illallisen. Se ei onnistu laihduttamisen aikana. Jos puoliso ei voi syödä ravintolassa oikein mitään, se voi tehdä ravintolakäynnistä aika tylsän.

4. Mieskin saattaa joutua jättämään tiettyjen ruokien syömisen, jos puoliso ei esimerkiksi halua tilata yhdessä noutoruokaa, joka on lihottavaa.

5. Laihduttamisesta ja varsinkin kalorien laskemisesta voi tulla pakkomielle, josta puhuu jatkuvasti miehelleen. Mies ei ole tästä välttämättä kovin iloinen.

6. Laihduttamisen aikana monet eivät juo lainkaan alkoholia. Mies voi kaivata puolisoaan, joka esimerkiksi juo hänen kanssaan illalla viinilasillisen.
7. Laihduttaminen voi johtaa puolison laiminlyöntiin, kun aika kuluu kuntoillessa ja esimerkiksi kuntosalilla.

8. Kun laihtuu, joutuu hankkimaan pienempiä vaatteita. Se voi tarkoittaa usein shoppailukierroksia, joihin mieskin voi joutua mukaan, vaikka ei pitäisi siitä.

Kun kyse on omasta kehosta, niin siinä ei ole kyse miehensä miellyttämisestä. Kannattaa siksi jatkaa laihduttamista, jos sille on hyvä syy.

artikkelin avainsanat:
laihduttaminen laihdutus parisuhde rakkaus