Findance.com
04:10 - 10.05.2024 / maailmalta / Findance
Mies lähetti laskun - sukulainen ei kutsunut häihin
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Mies on jakanut sosiaalisessa mediassa tarinan siitä, kuinka hän veloitti vaimonsa serkulta 1500 puntaa (n. 1755 euroa), koska heitä ei ollut kutsuttu häihin, vaikka he olivat auttaneet häiden valmisteluissa.

Pariskunta omistaa painotalon, joka tuottaa kylttejä, banderolleja ja vieraskirjoja. Vaimon serkku oli pyytänyt heitä valmistamaan näitä tuotteita hänen suurelle päivälleen, ja he suostuivat ilomielin auttamaan.

Kun kutsuja jaettiin, morsian ilmoitti pariskunnalle, että he eivät mahtuisi paikalle tilanpuutteen vuoksi.

"Arvostamme kaikkea, mitä olette tehneet, mutta tilaa ei yksinkertaisesti ole", morsian oli ilmoittanut, kertoo Mirror.

Mies kertoi somessa, että he olivat työskennelleet ilmaiseksi ystävien ja perheen häiden parissa aikaisemmin, mutta tässä tapauksessa he olivat jo käyttäneet 1500 puntaa materiaaleihin.

"Vaimoni serkku ja hänen hääsuunnittelijansa tekivät jatkuvasti pieniä muutoksia grafiikkaan, pyysivät meitä tulostamaan näytteitä ja muuttamaan kohteiden kokoa useita kertoja", mies selitti.

Turhautuneena mies päätti lähettää laskun 1500 punnasta ja vaati maksua ennen tavaran toimittamista.

"En aio jahdata maksua kuukausia tai vuosia häiden jälkeen. Veloitin vain materiaalikustannukset."

Sosiaalisen median käyttäjät ovat jakaneet mielipiteitään tilanteesta, monien mielestä pariskunnan toiminta oli oikeutettua.

"Kerran kun sinut ja vaimosi on poistettu listalta, kyseessä on liiketoimi, ja teillä on täysi oikeus laskuttaa heitä", kommentoi eräs käyttäjä.

artikkelin avainsanat:
häät naimisiinmeno suku