Findance.com
18:10 - 06.05.2024 / maailmalta / Findance
Morsian haluaa eron vain yhden päivän avioliiton jälkeen - puoliso rikkoi "ainoan säännön"

Hääpäivä on monelle elämän suurimpia hetkiä, ja pitkän suunnittelun jälkeen toivoisi kaiken sujuvan hyvin. Eräs morsian kuitenkin järkyttyi, kun hänen uusi aviomiehensä rikkoi heidän suuren päivänsä ainoan säännön. Nyt, vain yhden yhteisen päivän jälkeen, hän on päättänyt hakea avioeroa, raportoi Mirror.

Morsian oli antanut selväksi, että hänellä on vain yksi ehdoton sääntö hääjuhlassa: hän ei halunnut, että hänen kasvoilleen sotketaan kakkua. Hän kertoi nimettömässä kirjeessään "Ask Prudence" -palstalle, että hänen tuore aviomiehensä oli tarttunut häntä niskasta ja "työntänyt" hänen päänsä kakkuun. Morsian uskoo, että julma pila oli suunniteltu.

Vaikka ystävät ja perhe kehottivat morsianta harkitsemaan päätöstään uudelleen, hän ei suostunut kuuntelemaan heitä. Häät jätettyään hän ilmoitti seuraavana päivänä aviomiehelleen, että liitto oli ohi.

"Olen päättänyt pysyä päätöksessäni. Lomien aikana KAIKKI ovat kokoontuneet kertomaan minulle, että minun pitäisi antaa hänelle toinen mahdollisuus", morsian kirjoitti.

Morsian kertoi kärsivänsä klaustrofobiasta ja paniikoivansa, kun hänen päänsä työnnettiin kakkuun ja pidettiin siellä. Monet ovat silti sanoneet, että hän reagoi ylireagoiden tilanteeseen.

Lehden neuvonantaja kehotti morsianta kuuntelemaan itseään ja piti miehen käytöstä varoitusmerkkinä.

"Tee henkinen muistiinpano siitä, ketkä läheisistäsi eivät näytä arvostavan onnellisuuttasi, ja jatka avioeroprosessia."