Findance.com
06:10 - 25.04.2024 / viihde / Tuija Mehtätalo
Nämä 5 kuviota vaatteissa vanhentavat sinua

Jos käytät vaatteita, joiden kankaissa on näyttäviä kuvioita, osaatko valita vaatteeseen sellaisen printin, joka sopii sinulle? Se ei ole helppoa, varsinkaan jos haluat että ne ovat myös muodin mukaisia. Pystyraita saattaa olla välillä muodissa ja yhtäkkiä ei olekaan.

Jotkut printit eivät ole koskaan hyvä valinta, jos on tarkoitus näyttää nuorekkaalta. Katso tästä alta, mihin kuvioihin stylistit eivät BestLifeOnlinen suosittele pukeutumaan, jos ei ole tarkoitus vanhentaa itseään.

Tässä on 5 vaateprinttiä, jotka vanhentavat:

Abstraktit printit, joissa on yleensä kirkkaita värejä ja pyöreitä kuvioita. Jos puet sellaisen vaatteen päälle, vaate voi olla ainoa asia, joka sinussa kiinnittää huomion.

Pienet kukkakuviot sikin sokin kankaassa. Tämä kangas ei näytä kenenkään yli 25-vuotiaan päällä hyvältä. Ne ovat liian tyttömäisiä eivätkä siksi sovi aikuisen ihmisen päälle. Jos pidät kukkakuvioista, valitse päällesi keskikokoista kukkakuviota sisältävä vaate.

Geometriset printit, jotka ovat suuria ja väriltään kirkkaita, joka vanhentaa.

Isot kukkakuviot voivat tehdä ulkoasusta sotkuisen näköisen, joka ei ole ainakaan kovin nuorekkaan näköistä. Kuvio sopii kuitenkin laukkuihin, asusteisiin tai takkeihin, jolloin se ei vanhenna.

Barokkityyliset printit voivat olla liian koristeellisia ja näyttäviä varsinkin, jos kuvio toistuu kankaassa. Jos kuitenkin pidät tästä kuvioista, mutta et halua, että se vanhentaa sinua, käytä sellaista barokkikuvioita, joka on epäsymmetrinen.

Värit voivat vanhentaa, mutta niin myös kuviot!

Katsopa vielä Suomen paras bilelista Spotifyssa - lupaamme parhaat bileet! Klikkaa soittolistaan ja tallenna!

artikkelin avainsanat:
ikä ikääntyminen lifestyle muoti vaatteet


Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!