Findance.com
08:10 - 16.04.2024 / maailmalta / Findance
Koira ensin! Nainen aikoo jättää poikaystävänsä, koska hän ei pidä koirista
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Eräs nainen on noussut otsikoihin Mirror-lehdessä kertoessaan, että hän harkitsee mieluummin poikaystävänsä jättämistä kuin rakkaasta koiranpennustaan luopumista.

21-vuotias nainen, joka asuu yksin ja on hankkinut lemmikin seurakseen, kertoo poikaystävänsä vierailleen hänen luonaan viikonloppuisin ja alkaneen vähitellen inhoamaan hänen uutta lemmikkiään viime kuukausien aikana.

"Hän väittää, että koira on ärsyttävä ja käyttäytyy huonosti. Se on vasta kolmen kuukauden ikäinen, osittain jo sisäsiisti, erittäin ystävällinen ihmisten ja koirien kanssa ja osaa joitakin temppuja", nainen selittää.

Keskusteluissa, jotka ovat yleistyneet viime aikoina, poikaystävä on esittänyt "hypoteettisen" syyn koiran luovuttamiselle: "Luopuisitko siitä, jos olisin allerginen?".

Nainen muistelee myöntäneensä, että luopuisi koirasta, jos poikaystävä olisi oikeasti allerginen. Kuitenkin samana päivänä poikaystävä väitti tekstiviestissä kehittäneensä kivuliaan ihottuman, jota hän syytti koirasta.

"Nyt en tiedä uskoisinko häntä, koska hän ei ole käynyt täällä kahteen päivään. Sanoin, että ostaisin ilmanpuhdistimen, karvanpoistajan ja pesisin lakanat joka viikko ennen kuin hän tulee. Mutta hän sanoo, ettei mikään auttaisi", nainen kertoo.

Tilanteesta turhautuneena nainen kääntyi somen puoleen pyytäen neuvoja muilta käyttäjiltä. Monet tukivat häntä kehottaen jättämään poikaystävän mieluummin kuin koiran.

"Karvavauvat ovat eliniänkumppaneita. Poikaystäviä voi vaihtaa," kommentoi eräs käyttäjä, kun taas toinen lisäsi: "Pidä pentu. Eroa poikaystävästä heti!"

Eräs kommentoija totesi, ettei hän tuhlaisi aikaansa henkilölle, joka ei pidä pennusta: "Jos hän ei pidä pennusta, se on suurin varoitusmerkki, joka ei liity väkivaltaan. Hylkää tyyppi, pidä koira. Miksi luopuisit koirasta jonkun vuoksi, joka todennäköisesti ei kestä? Pentusi on sinulle uskollinen kuolemaansa asti."

artikkelin avainsanat:
ero koira koirat lemmikit parisuhde rakkaus