Barry King / Alamy / AOP
06:20 - 11.04.2024 / tv-sarjat / Findance
Melrose Place tekee paluun - mukana mm. Heather Locklear, Laura Leighton ja Daphne Zuniga
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Deadline-sivuston mukaan 90-luvun kulttisarja Melrose Place tekee paluun.

Sarjan alkuperäiset tähdet Heather Locklear (vuoden 1993 kuvassa vasemmalla), Laura Leighton ja Daphne Zuniga (kuvassa oikealla) yhdistävät jälleen voimansa uudessa tuotannossa, jota kehitellään CBS Studiosissa.

Sarja etsii parhaillaan sopivaa tv-kanavaa tai striimausalustaa.

Lauren Gussisin käsikirjoittama sarja sijoittuu vuosia alkuperäisen jälkeen ja tuo päivityksen rakastetuille hahmoille. Yksi hahmoista saattaa kuitenkin olla jo poissa.

Uusi sarja käynnistyy, kun yksi heidän rakkaimmista ystävistään kuolee yllättäen, ja Melrose Placen alkuperäiset asukkaat kokoontuvat kunnioittamaan vainajaa. Tapaaminen nostaa esiin vanhoja traumoja, sytyttää uudestaan vanhoja romansseja, herättää vanhoja kaunoja ja paljastaa uusia salaisuuksia - heittäen hahmot kaaoksen keskelle, joka muistuttaa menneisyyttä, mutta nykyaikaisemmasta näkökulmasta.

Locklear, Leighton ja Zuniga näyttelevät jälleen faniensa suosikkihahmoja Amanda Woodwardia, Sydney Andrewia ja Jo Reynoldsiä.

Deadlinen tietojen mukaan lisääkin alkuperäisiä näyttelijöitä odotetaan liittyvän uuteen sarjaan, jos se toteutuu.

Alkuperäinen Melrose Place, joka oli spin-off sarjasta Beverly Hills, 90210, seurasi nuorten aikuisten elämää Melrose Placen asuinalueella West Hollywoodissa, Los Angelesissa. Sarja esitettiin seitsemän kautta vuosina 1992–1999.

Locklear oli mukana koko sarjan seitsemän kauden ajan, aluksi sivuroolissa kaudella 1, mutta nousi päärooliin seuraavalla kaudella. Zuniga oli vakituinen jäsen neljän ensimmäisen kauden ajan; Leighton oli mukana viiden ensimmäisen kauden ajan vierailevana tähtenä, toistuvassa sivuroolissa ja vakituisena näyttelijänä.