Findance.com
04:10 - 14.04.2024 / maailmalta / Findance
Nainen jätti poikaystävänsä tämän käytettyä ikäfiltteriä pilaillessaan - "Näytät vanhalta ja kulahtaneelta"
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Nainen on paljastanut, kuinka myrskyisä ja vuoristoratamainen suhde hänen "manipuloivaan ja väkivaltaiseen" poikaystäväänsä johti hänen jättämiseensä kahdeksan kuukauden seurustelun jälkeen.

Hän kuvasi pitkää listaa varoitusmerkeistä heidän lyhyen yhteiselonsa aikana, mukaan lukien lähikuvien lähettämista naisesta epäedullisissa asennoissa ja irvailua siit, kuinka hän oli lapsena karsastanut.

Viimeinen pisara oli, kun poikaystävä oli muokannut kuvaa hänestä nukkumassa ja lähettänyt sen hänelle – kieltäen käyttäneensä filtteriä saadakseen hänet näyttämään paljon vanhemmalta, raportoi Mirror.

Hän sanoi: "Hän lähetti minulle kuvan nukkuvasta kasvoistani, ja näytin niin vanhalta. Se sai minut tuntemaan oloni itsetietoiseksi siitä, että näytänkö todella niin nukkuessani ja kurtistaen otsaani ryppyineen. Kysyin häneltä, mitä sovellusta hän käytti, ja hän vastasi: 'Ei mitään sovellusta! Näytät siltä nukkuessasi.'"

Kuitenkin palattuaan kotiin ja pyydettyään nähdä kuvan uudelleen, poikaystävä myönsi lopulta käyttäneensä Snapchatin ikäsuodatinta, kertoen hänelle, että hän ajatteli sen olevan hauskaa ja että tämä nauraisi sille.

Tämä ei kuitenkaan ollut ensimmäinen kerta, kun hän oli kokenut heidän huumorintajunsa olevan "yhteensopimaton", sillä hän luetteli muita suhteensa "varoitusmerkkejä", jotka nyt jälkikäteen ajatellen saivat hänet miettimään, että hänen olisi pitänyt jättää hänet aiemmin.

Somettajat raivostuivat hänen puolestaan, yksi sanoen: "Kärsin tämäntyyppisestä käytöksestä paljon kauemmin ja toivon, että minulla olisi ollut järkeä vetää raja aikaisemmin. Ja teit sen niin tyylikkäästi."

Toinen kommentoi: "Se on ongelma, että hän jatkoi tätä sen jälkeen, kun olet osoittanut useita kertoja, että se ei ole sinun huumorintajusi mukaista," kun taas yksi sanoi: "Sinun ei tarvitse sietää tuollaista väkivaltaa."

artikkelin avainsanat:
ero ikä ikääntyminen parisuhde rakkaus Snapchat