Findance.com
12:10 - 13.04.2024 / maailmalta / Findance
Naapuri vaatii koiran nimen muuttamista
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Eräs mies on Mirrorin mukaan jakanut kokemuksensa, kun hänen naapurinsa määräsi hänet vaihtamaan koiransa nimeä, koska se "sekoittaa hänen tyttärensä".

Mies kertoi, että hänellä on kuusivuotias koira nimeltä Charlotte, ja hän on asunut rauhallisesti "alempaan keskiluokkaan" kuuluvalla alueellaan, kunnes viereen muutti nuori perhe.

36-vuotias mies kirjoitti somessa: "Omistan sekarotuisen koiran nimeltä Charlotte. Olen asunut täällä noin vuoden, ja päästän Charlotten ulos tarpeilleen noin kuusi kertaa päivässä. Rutiini on aina sama: avaan takapihan oven, Charlotte juoksee ulos pissalle ja 'partioi' pihaa eikä yleensä tule takaisin ovelle, ennen kuin kurkistan ulos ja huudan sen nimeä."

Mutta eräänä päivänä, kun mies huusi koiraansa sisälle, vihainen naapuri huusi takaisin vaatien tietää, "miksi hän kutsuu hänen tytärtään sisälle".

"Kurkistin ulos ja huusin sen nimeä, mutta tällä kertaa koirani tassujen töminän lisäksi kuului aikuinen ihmisääni huutamassa jotain 'Miksi kutsut tytärtäni?' Luulin ensin, että uudet naapurit vain riitelivät keskenään, kunnes muutaman minuutin päästä kuulin koputusta etuoveltani."

Oven avattuaan häntä kohtasi "vihainen mies", joka huusi ja raivosi hänelle. "Hän oli kaksi kertaa minun kokoinen ja tuijotti minua", mies sanoi. "Hän sanoi jotain 'Miksi helvetissä kutsut tytärtäni taloosi', ja vastasin 'Onko tyttäresi nimeltään Charlotte?'

"Hän vain tuijotti minua. Vastauksen puuttuessa jatkoin 'Charlotte on koirani nimi' ja hän pyöritteli silmiään minulle ja sanoi, että minun 'pitäisi' vaihtaa koirani nimi, koska hän ei halua kaksivuotiaan tyttärensä sekoittavan ja juoksevan talooni.

"Sanoin hänelle, että se ei tule tapahtumaan, koska paitsi että koirallani oli nimi ensin, myös asuimme täällä ensin, enkä pidä siitä, että vieraat vaativat minulta asioita edes yrittämättä olla kohteliaita. Mitä en sanonut, mutta todella halusin sanoa, on että hänen lapsensa opettaminen tuntemaan vaaraa vieraiden suhteen on hänen vastuullaan, ei minun."

"Hän haukkui minut tyhmäksi ja sanoi, että ihmislapsella on ilmeisesti etusija koiran nimeen verrattuna. Suljin oven hänen naamansa edessä. Viimeisellä ulkoilutuskerralla menin ulos Charlotten kanssa ja pysyin pihalla, kunnes se oli valmis, mutta tämä kaveri seisoi vain pihallaan kädet ristissä ja tuijotti minua koko ajan."

Mies haluaa tietää, onko hän väärässä, kun kieltäytyy vaihtamasta koiransa nimeä, ja on kysynyt muilta somettajilta heidän ajatuksiaan.

Yksi käyttäjä vitsailee: "Hae toinen koira ja nimeä se hänen vaimonsa mukaan."

Toinen käyttäjä lisäsi: "Tämä on yksi tyhmimmistä pyynnöistä, mitä olen koskaan kuullut. Valitettavasti sanon, että näistä naapureista tulee ongelmia. Älä vain anna periksi mihinkään kiusauksiin eskaloida riitaa heidän kanssaan. Jatka asioittesi hoitoa normaalisti ja yritä olla antamatta heidän ärsyttää itseäsi."

artikkelin avainsanat:
koira koirat naapuri naapurit