Findance.com
06:10 - 17.04.2024 / maailmalta / Findance
Miehen päätös syödä appelsiinia lennolla herätti keskustelua
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Lentokoneessa matkustaessa noudatetaan tiettyjä käytöstapoja, jotta kaikilla olisi miellyttävä lento. Erään miehen päätös syödä appelsiinia lennon aikana on herättänyt keskustelua lentomatkustamisen ruokaetiketistä, kertoo Mirror.

Appelsiini lennolla – sallittua vai ei?

Somettaja jakoi kokemuksensa syödessään appelsiinia lennolla, kysyen muiden mielipidettä siitä, onko se epäkohteliasta. Vastaukset vaihtelivat: jotkut pitivät sitä epäkohteliaana, kun taas toiset katsoivat sen olevan täysin hyväksyttävää.

Vaikka appelsiinit ovat sallittuja lennoilla, monet matkustajat väittävät, ettei niitä tulisi syödä mahdollisen sotkun ja epämiellyttävien hajujen vuoksi.

Eräs somettaja ehdotti appelsiinien kuorimista etukäteen välttääkseen mahdollisen mehun roiskumisen toisiin matkustajiin.

Toinen käyttäjä kertoi, että hänen työkaverinsa on allerginen appelsiineille ja että pelkkä tuoksu voi aiheuttaa reaktioita, vaikka hedelmää ei enää olisikaan paikalla.

Mielipiteitä jakava aihe

Monet matkustajat näkivät appelsiinin syömisen lennolla ongelmattomana, ja eräs käyttäjä jopa sanoi pitävänsä sitrushedelmien tuoksusta lennoilla.

Toiset taas korostivat, että mikä tahansa teko lennolla voi loukata jotakuta. Lopuksi yksi käyttäjä totesi, että vaikka hän henkilökohtaisesti ei pidä appelsiineista, hän ymmärtää niiden terveellisyyden ja suosion, eikä hänellä ole niitä vastaan mitään.

artikkelin avainsanat:
appelsiini lentokone lentomatkustaminen