Findance.com
02:10 - 10.04.2024 / maailmalta / Findance
68-vuotiaan isän deittailu järkyttää tytärtä: Salaisuus paljastuu
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

On asioita, joita emme välttämättä halua tietää vanhemmistamme, kirjoittaa Mirror. Eräs nainen koki tämän järkyttävällä tavalla saatuaan selville totuuden 68-vuotiaan isänsä seksielämästä. Nainen jakoi kokemuksensa brittilehden"Dear Jane" -palstalla.

Isä, joka on ollut sinkkuna kuuden vuoden ajan vaimonsa kuoleman jälkeen, oli alkanut seurustella useiden naisten kanssa. Tämä tieto yllätti ja hämmensi tytärtä. Hänen miehensä yritti rauhoitella tilannetta sanomalla, ettei ole epäreilua, jos isä ei halua viettää loppuelämäänsä yksin. Tytär alkoi kuitenkin epäillä isänsä motiiveja, kun tämä tapasi lyhyen ajan sisällä neljä eri naista.

Isän treffikumppanit paljastuivat maksullisiksi seuralaisiksi

Uteliaisuudestaan huolimatta nainen päätti kohdata isänsä ja sai selville, että tämä oli käyttänyt escort-palveluita. Isä selitti toimintaansa sanomalla, että hän oli jännittänyt uudelleen deittailun aloittamista pitkän tauon jälkeen ja piti tätä helppona tapana harjoitella. Hän myös kertoi, että suhteet eivät olleet fyysisiä, vaan hän haki seuraa naisista.

Nainen oli ymmällään siitä, miksi isä maksaisi tällaisista palveluista, ja hän myönsi, että tämä oli saanut hänet näkemään isänsä uudessa, vähemmän mairittelevassa valossa. Hän pyysi neuvoja siitä, miten päästä yli tästä paljastuksesta.

Jane vastasi naiselle kehottaen häntä olemaan puuttumatta isänsä asioihin. Jane korosti, että isä on aikuinen ja tekee omat päätöksensä. Hän suositteli naista keskittymään omaan elämäänsä ja hyväksymään isän valinnat.

artikkelin avainsanat:
deittailu perhe