Findance.com
04:10 - 09.04.2024 / maailmalta / Findance
Nainen kertoi petipuuhien tasosta ystävälleen - Mies perui häät
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

27-vuotias mies kertoo järkyttyneensä kihlattunsa seksitunnustuksesta ja on päättänyt peruuttaa häät. Mirrorin artikkelissa kerrotaan, että mies oli kysellyt ystävältään, Kileyltä, mitä kihlattu Amy on hänestä kertonut. Kun Kiley paljasti, että Amy oli vitsaillut petipuuhistaan, mies otti asian raskaasti.

Amy myönsi myöhemmin, että oli puhunut miehensä seksitaidoista, mutta korosti, että oli tehnyt sen vain kehystääkseen miehen muita hyviä ominaisuuksia.

Mies ei pystynyt käsittelemään tätä paljastusta ja päätti lopulta peruuttaa häät. Amy yritti monta kertaa pyytää anteeksi ja vakuuttaa, ettei tarkoittanut sanomaansa, mutta mies koki olevansa liian masentunut jatkaakseen suhdetta.

Kommentoijien näkökulmat

Sosiaalisessa mediassa keskustelijat ovat jakautuneet mielipiteissään. Jotkut syyttävät miestä ylpeydestä ja hyvän suhteen hukkaamisesta.

Eräs pitkäaikaisesti naimisissa ollut kommentoija muistuttaa, että seksuaaliset taidot ovat opittavissa ja että rakkaus ja ihana ihminen ovat paljon tärkeämpiä. Toinen kommentoija kritisoi miestä siitä, ettei hän ole kuunnellut kihlattunsa toiveita seksielämässä ja syyttää häntä tilanteen kärjistymisestä.