Findance.com
02:10 - 07.04.2024 / maailmalta / Findance
Mies hylkäsi naisen lihomisen vuoksi - valittaa nyt tämän laihtumisesta
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle vapun paras Spotify-soittolista, tallenna täältä

Nainen on paljastanut, kuinka hänen poikaystävänsä jätti hänet, koska ei enää tuntenut vetoa häneen tämän lihottua. Eron jälkeen mies kuitenkin tuomitsi hänet painon pudotuksesta. Nainen kertoo Mirrorin mukaan aloittaneensa painonnousun suhteensa aikana ja yritti parhaansa mukaan palata entiseen kuntoonsa.

Hän paransi ruokavaliotaan ja aloitti kuntosaliharjoittelun, mutta mikään ei auttanut. Hän kertoi somessa: "Lihoin hänen kanssaan ollessani aika paljon, ja hän painosti minua kovasti laihduttamaan. Yritin kaikkeni, kävin salilla, söin paremmin, mutta parhaimmillani sain vain painonnousun pysähtymään."

"Se oli helvettiä. Tunsin, että kehoni ei ollut minun. Vihasin sitä. Noin yhdeksän kuukauden jälkeen hän jätti minut, koska ei enää tuntenut vetoa minuun, mikä on täysin oikeutettua. En kanna kaunaa siitä, ettei hän enää ollut kanssani yhteydessä eikä siitä, että hän katosi. Se on hänen oikeutensa. Mutta mielestäni kerran tehtyään niin, pitäisi pysyä päätöksessään."

Eron jälkeen nainen lopetti e-pillerien käytön ja hämmästyi huomatessaan, kuinka paljon painoa hän menetti tällä yksinkertaisella muutoksella. Hän lisäsi: "Laihdutin melkein 50 kiloa muutamassa kuukaudessa. En ollut aiemmin kokenut painonnousua tuon ehkäisyn takia, mutta lääkärini sanoi, että sivuvaikutus on saattanut kehittyä pitkäaikaisen käytön myötä."

"Olen taas tuntenut oloni mahtavaksi ja onnellisemmaksi kuin teini-ikäisenä. Kunnes entinen poikaystäväni kuuli painonpudotuksestani."

Tämän jälkeen entinen poikaystävä on "pommittanut hänen puhelintaan" sanoen tuntevansa itsensä "petetyksi" ja kysyen, miksi hän ei ollut tarpeeksi hyvä syy laihduttaa.

"Mikä oikeus hänellä on suuttua siitä, miltä kehoni näyttää puoli vuotta eromme jälkeen? Se on täyttä roskaa. Estin hänet vastaamatta ja yritin jatkaa elämääni, mutta yksi hänen ystävistään kysyi, suostuisinko puhumaan hänelle, koska hän on ollut 'todella murtunut' koko jutusta."

"Mitä väliä sillä on minulle? Hän valitsi olla olematta poikaystäväni tai ystäväni, hän oli se, joka jätti minut, katosi maailmasta, ja jotenkin minä olen pahis, kun selvitin terveysongelman, joka vaivasi minua vuoden?"

Eräs kommentoija vastasi hänen postaukseensa: "Hänen estämisensä oli oikea valinta. Hän yrittää tehdä painonpudotuksestasi itseensä liittyvän kysymyksen."

Toinen kommentoija lisäsi: "Hän on luuseri. Seuraava."

artikkelin avainsanat:
ero laihdutus laihtuminen parisuhde rakkaus