Findance.com
04:10 - 03.04.2024 / viihde / Tuija Mehtätalo
Tämän kaiken mies tietää naisesta nopeasti naisen käsien avulla jo ensitreffeillä

Ensitreffien yksi tärkeimmistä tarkoituksista on selvittää millaisen tyypin kanssa on lähtenyt treffeille.

Se selviää monen asian avulla, mutta oletko koskaan ajatellut, että jo kädet paljastavat, varsinkin naisesta, todella paljon.

Tässä alla on viisi asiaa, jotka mies saa naisesta selville naisen käsien avulla, kertoo Your Tango.

Tämän kaiken mies saa tietää naisesta pelkästään naisen käsien avulla:

Sormissa olevista sormuksista mies näkee esimerkiksi onko nainen kihloissa tai jopa naimisissa. Sormusten suuri määrä voi myös kertoa, että nainen on rohkea.

Kättely, jonka lujuus tai velttous kertoo naisen luonteesta. Päättäväinen nainen kättelee lujemmin kuin laiska. Sopivan vahvuinen kättely kertoo naisen olevan mukava.

Naisellisuuskin voi selvitä katsomalla käsiä. Vaikka suurissa vähän miehekkäissä naisen käsissä ei pitäisi olla mitään väärää, sellaiset kädet omaava nainen voi olla muutenkin aika miehekäs, mutta myös luotettava ja vahvaluonteinen nainen.

Jos naisen kynnet ovat todella lyhyet, on nainen voinut pureskella kynsiään ja saattanut tehdä sitä siksi, että on hermostunut. Lakatut ja hyvin huolletuilta näyttävät kynnet voivat kertoa sen, että nainen haluaa antaa itsestään hyvän ensivaikutelman.

Käsistä näkee ehkä myös naisen iän, vaikka nainen näyttäisi muuten nuoremmalta kuin onkaan. Naarmut ja muut jäljet käsissä voivat kertoa myös sen, että nainen tekee fyysistä työtä.

On mielenkiintoista kuinka paljon kädet paljastavat naisesta.

artikkelin avainsanat:
deittailu ensitreffit parisuhde